Μελία Κράιλινγκ:Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα κάνω πράγματα που θα ξαφνιάζουν μέχρι και εμένα
NDP photo agency
Showbiz

Μελία Κράιλινγκ:Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πως θα κάνω πράγματα που θα ξαφνιάζουν μέχρι και εμένα

Η Μελία Κράιλινγκ γεννήθηκε στη Γενεύη, μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στην Αγγλία και μέχρι πρόσφατα ζούσε στις ΗΠΑ, όπου ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε διεθνείς παραγωγές.

Για πρώτη φορά φέτος θα δούμε τη Μελία Κράιλινγκ στην ελληνική τηλεόραση στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΣΚΑΪ «Οι Πανθέοι».

Melia-Kreiling7.jpg

-Τι σας έκανε να πείτε ναι στην πρόκληση των Πανθέων;

«Είπατε τη λέξη-κλειδί: πρόκληση. Δεν έχω δουλέψει ποτέ πάνω σε σενάριο βασισμένο σε μυθιστόρημα, πόσο μάλλον ένα τόσο εξαιρετικό, όπως αυτό του Τάσσου Αθανασιάδη, που εξετάζει τη ζωή μιας αστικής και σκληρής οικογένειας της Ελλάδας του μεσοπολέμου. Επίσης, δεν είχα ποτέ μου δουλέψει πάνω σε μια ηρωίδα της οποίας η διαδρομή, στο πλαίσιο της ιστορίας του βιβλίου, έχει σχεδόν ολοκληρωτικά να κάνει με την αγάπη και τον έρωτα, άρα και τη δική της συναισθηματική εξερεύνηση. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί η αποφασιστικότητα του παραγωγού μας, Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος κατάφερε να επιλύσει τεράστια θέματα, τόσο ουσίας όσο και γραφειοκρατίας, με το αμερικανικό σωματείο ηθοποιών στο οποίο ανήκω, και το οποίο αυτόν τον καιρό έχει κηρύξει γενική απεργία, στην οποία συμμετέχει το 100% των Αμερικανών ηθοποιών. Το γεγονός πως οι κανονισμοί της αμερικανικής απεργίας ηθοποιών επιτρέπουν κάποιες εξαιρέσεις για παραγωγές σε παραδοσιακά κανάλια τηλεόρασης, καθώς και κάποιες προσωπικές συγκυρίες, με έπεισαν ότι ίσως τελικά να είναι η μεγαλύτερή μου πρόκληση να μείνω και να δουλέψω στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη ζωή μου αφότου έφυγα στα 17 για το εξωτερικό. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, όταν πρωτοξεκινούσα, πως θα κάνω πράγματα που θα ξαφνιάζουν μέχρι και εμένα. Ότι θα βρίσκω τρόπους να αλλάζω συνεχώς πορεία, για να μπορώ να διατηρώ μια ευλυγισία στο πώς βλέπω και αντιδρώ στα πράγματα. Οι Πανθέοι είναι μια τέτοια δουλειά, που με βγάζει εντελώς από τον προκαθορισμένο δρόμο, και αυτό ήδη με εφοδιάζει με καινούργια εργαλεία για τη δουλειά και για τη ζωή».

MELIA_KREILING_23102017.jpg

-Τη Μάρμω, που υποδύεστε, είχε υποδυθεί στο παρελθόν η Κάτια Δανδουλάκη, με την οποία συνεργάζεστε στη σειρά. Της ζητήσατε συμβουλές όσο δουλεύατε το ρόλο;

«Ένιωσα τρομερή χαρά όταν τη γνώρισα την ημέρα της ανάγνωσης του πρώτου επεισοδίου. Ξέρω από ανθρώπους που είχαν δει τους «Πανθέους» του 77 ότι η Μάρμω της κυρίας Δανδουλάκη υπήρξε ένας ρόλος σταθμός για την ελληνική τηλεόραση και το κοινό τη λάτρεψε. Αυτό που της είπα είναι πόσο τη θαυμάζω και ότι, αν θελήσει ποτέ να μου υποδείξει το οτιδήποτε, θα το ακούσω με μεγάλη προσοχή. Η ίδια με καθησύχασε ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και να προχωρήσω δυναμικά. Και έχει δίκιο φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε ένα κείμενο. Οι ερμηνείες όλων θα είναι πάντα διαφορετικές, και μετά από μένα θα παίξουν κάποια στιγμή ξανά τη Μάρμω, και ξανά, και ξανά, γιατί είναι ένας ρόλος για έναν άνθρωπο, μια γυναίκα που εξερευνά μια απελευθέρωση σε μια εποχή που δεν την επιτρέπει, και αυτό είναι ακόμα επίκαιρο», είπε η Μέλια Κράιλινγκ στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved