Μελία Κράιλινγκ: «Ο έρωτας δε χωράει λογική, είναι ξεκάθαρα ενστικτώδης, ακόμα και ζωώδης»
Showbiz

Μελία Κράιλινγκ: «Ο έρωτας δε χωράει λογική, είναι ξεκάθαρα ενστικτώδης, ακόμα και ζωώδης»

Η Μελία Κράιλινγκ που θα υποδυθεί τη Μάρμω Πανθέου, μιλά για την καινούργια αυτή πρόκληση στην καριέρα της, για τη συνεργασία της με τους συντελεστές της σειράς, οι Πανθέοι.

-Η ηρωίδα που υποδύεστε ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη που νιώθει για το σύζυγό της και το πάθος που βιώνει για πρώτη φορά δίπλα στον Κίτσο. Πόσο βασανιστικό είναι για την ίδια;

«Βασανιστικό είναι ίσως το λιγότερο. Είναι απόλυτα υπαρξιακό. Είναι απαγορευτικό αυτό που της συμβαίνει. Έχει τον τέλειο σύζυγο, τον οποίο αγαπάει και νοιάζεται βαθιά. Όμως, ο έρωτας δε χωράει λογική, είναι ξεκάθαρα ενστικτώδης, ακόμα και ζωώδης. Και αυτή η τριβή ανάμεσα στα δυο, μπορεί να τρελάνει και τον πιο συγκροτημένο, καλό, ηθικό άνθρωπο. Πρόκειται για αδιέξοδο, ένα τεράστιο κύμα που ξέρει ότι θα την καταπιεί, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανάγκη της να βουτήξει μέσα σε αυτό»

MELIA_KREILING_17092014.jpg

-Πώς είναι η συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές;

«Είναι όλοι υπέροχοι. Με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, αισθάνομαι μεγάλη σιγουριά έχει ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι προσπαθούμε να κάνουμε. Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια με όλους τους ηθοποιούς, ήδη έχω μεγάλη αγάπη για τους τέσσερις με τους οποίους, μέχρι στιγμής, η ιστορία μάς έχει αλυσοδεμένους, την Ελένη Καρακάση, τον Αιμίλιο Χειλάκη, την Κόρα Καρβούνη και φυσικά τον Μιχάλη Σαράντη».

Melia-Kreiling3.jpg

-Γεννηθήκατε στη Γενεύη, μεγαλώσατε στην Ελλάδα, σπουδάσατε στην Αγγλία, έχετε ζήσει σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη και τώρα πάλι στην Ελλάδα. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προσαρμόζεστε κάθε φορά σε μια νέα καθημερινότητα;

«Εύκολο δεν είναι. Είμαι μίση Ελληνίδα μίση Αμερικανίδα, και πάντα είχα μια δυσκολία ως προς το πού ανήκω, και αν ανήκω κιόλας. Αλλά δε με ενοχλεί πλέον. Ως προς τις μετακινήσεις που κάνω λόγω επαγγέλματος, το βλέπω όλο σα μια μεγάλη αφορμή για περιπέτεια, ένα δώρο που πρέπει να το εκτιμήσω, και άμα κουραστώ θα σταματήσω, θα κάνω κάτι άλλο. Ο πάππους μου μου έλεγε συνέχεια το «μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε» και μου αρέσει πολύ αυτή η συμβουλή, είπε η Μελία Κράιλινγκ στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved