Μπόσνιακ - Ρέμος: Επέτειος γάμου - «Ευτυχισμένη επέτειο στον καπετάνιο της καρδιάς μου»
Showbiz

Μπόσνιακ - Ρέμος: Επέτειος γάμου - «Ευτυχισμένη επέτειο στον καπετάνιο της καρδιάς μου»

Επέτειος γάμου για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ!

Το ζευγάρι μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής, παντρεύτηκε σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια και παρανυφάκι ήταν η την κόρη του, Ελένη.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είχαν στο πλευρό τους 500 καλεσμένους, ενώ κουμπάροι τους ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos, Γιάννης Παπαλέκας.

Με αφορμή την επέτειο γάμου τους, η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι τους και έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για τον άντρα της:

«Ευτυχισμένη επέτειο στον καπετάνιο της καρδιάς μου. Πέντε»!

YVONNI-MPOSNIAK-ANTONHS-REMOS.jpg
5183684

Ο τραγουδιστής είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Τίποτα δεν έγινε τυχαία, ούτε η εγκυμοσύνη της Υβόννης προέκυψε. Όλα ήρθαν συνειδητά και με θέληση. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου, που ήθελα να γίνω πατέρας. Δόξα τω Θεώ, το καταφέραμε και μακάρι να κάνουμε κι άλλο παιδάκι. Βέβαια αυτό που λένε μερικοί, ότι όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, αμέσως καταλαβαίνεις αν θα είναι η γυναίκα της ζωής σου ή η μητέρα των παιδιών σου, είναι μεγάλο ψέμα. Στη δική μου περίπτωση, τώρα, γνώρισα την Υβόννη στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου».

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την επέτειό τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved