Δήμητρα Βαμβακούση: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγες μέρες πριν τον γάμο με τον Αγγελόπουλο
6749861
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγες μέρες πριν τον γάμο με τον Αγγελόπουλο

Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Fay’s Time η Δήμητρα Βαμακούση το μεσημέρι της Πέμπτης 14/9 βρέθηκε στο νοσοκομείο, μιας και η μητέρα του πρώην παίκτη του survivor αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε: «ησυχία παρακαλώ».

ntanos-vamvakousi.jpg

Η Μαρία Φραγκάκη, η οποία είναι στο πάνελ της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε πως ρεπόρτερ βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, γι’ αυτό και η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και έγραψε αυτό το μήνυμα.

Nα σας θυμίσουμε ότι το ηλεκτρονικό προσκλητήριο στάλθηκε στα κινητά των 600 καλεσμένων. Όμως στη δεξίωση έχουν προσκληθεί τα 500 άτομα.

Όσο για τα μαλλιά του γαμπρού και της νύφης θα επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Από τους παίκτες του survivor θα είναι στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο ράπερ Bo.

Όσο για τον τραγουδιστή που θα αναλάβει να διασκεδάσει τους 500 καλεσμένους στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η δεξίωση θα γίνει σε έναν χώρο στο Γουδί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved