Μάρθα Καραγιάννη: Το μυστικό της που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε!
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Το μυστικό της που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε!

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα εκείνη που με την απώλεια της η Μάρθα Καραγιάννη βύθισε στο πένθος ολάκερη την Ελλάδα.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και η ίδια είχε συνεργαστεί με πολλούς ηθοποιούς σε όλα τα χρόνια της πορείας της στον χώρο της υποκριτικής τέχνης και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ήταν τόσο αγαπητή σε όλους.

1675191068103-871002828-Karagianni-3.jpg

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μέσα στο σπίτι της και στο πλευρό της, μέχρι και το τελευταίο λεπτό βρισκόταν ο ψυχίατρος που την παρακολουθούσε, Δημήτρης Σούρας.

1675178149490-946105074-karagianni-3.jpg

Ένα από τα μυστικά της που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε και το έκανε γνωστό ο φίλος και συνάδελφός της, Γιάννης Βογιατζής ήταν ότι πάντα βοηθούσε αλλά αθόρυβα!

KARAGIANNI.JPG.jpg

«Μια φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι, μιας φτωχής οικογένειας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρει κανένας Έλληνας. Μας άνοιξε η οικογένεια και έκαναν μεγάλη χαρά, μόλις μας είδαν. Ξαφνικά, μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Εκείνη την ώρα, η Μάρθα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος, γιατί έπαιρνα κι εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο», είχε πει στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved