Θυμάσαι τον «Θόδωρο Πορτοκάλη» από τη σειρά Η ώρα η καλή; Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα
Showbiz

Θυμάσαι τον «Θόδωρο Πορτοκάλη» από τη σειρά Η ώρα η καλή; Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Η ώρα η καλή: Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς στο Mega ωστόσο μέχρι και σήμερα κάθε φορά που η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένας από τους ήρωες που είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ο Θόδωρος Πορτοκάλης.

konstantis-(5).jpg

Κολλητός του Στέφανου από το γυμνάσιο. Κυνικός, συμπαθητικός, λίγο ξινός, δούλευε ως γιατρός στο αρχηγείο στόλου και αυτός. Στην αρχή, ερωτεύτηκε τη Σοφία και ήθελε να τη κάνει γυναίκα του και γι' αυτό πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου με τη γυναίκα του, αλλά μετά με μεγάλη δυσκολία έκανε πίσω για χάρη της φιλίας τους με τον Στέφανο. Στο τέλος, είχε σχέση με τη Ναυσικά, τη φίλη της Δανάης, αλλά για πολύ λίγο.

Τον Θόδωρο Πορτοκάλη είχε υποδυθεί ο Γιώργος Κωνσταντής.

konstantis-(9).jpg

Σήμερα ο ίδιος δεν ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής. Ασχολείται περισσότερο με τα χόμπι του, τον κήπο του, τα κατοικία του και ό, τι τον ευχαριστεί.

Δες πώς είναι σήμερα σε ηλικία 75 ετών

Ο Γιώργος Κωνσταντής είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη. Μετά τις σπουδές του, έλαβε μέρος σε ποικίλες θεατρικές παραστάσεις, στον κινηματογράφο και σε βιντεοταινίες, ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε πολυάριθμες τηλεοπτικές παραγωγές.

Έχει συνεργαστεί στο θέατρο με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μάρω Κοντού, Σωτήρης Μουστάκας, Πέτρος Φυσσούν κ.ά., ενώ γνωστότερες είναι οι συμμετοχές του στις σειρές: ''Λατρεμένοι μου γείτονες'' και Η ώρα η καλή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved