Ο Μιχάλης Σαράντης στο gossip-tv: Οι Πανθέοι & η ζωή ως μπαμπάς: «Λατρεύω τη γυναίκα & την κόρη μου»
Showbiz

Ο Μιχάλης Σαράντης στο gossip-tv: Οι Πανθέοι & η ζωή ως μπαμπάς: «Λατρεύω τη γυναίκα & την κόρη μου»

Οι Πανθέοι: Τον Κίτσο Γαλάτη, ζωγράφο που θα μπει ανάμεσα στον θείο και τη γυναίκα του, υποδύεται ο Μιχάλης Σαράντης, στη νέα σειρά εποχής του ΣΚΑΙ.

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός ήταν πιο χαρούμενος από ποτέ στη συνάντησή μας αυτή, καθώς εκτός της επιτυχίας που βιώνει στα επαγγελματικά του, ζει την απόλυτη ευτυχία και στην προσωπική του ζωή αφού πλέον είναι και μπαμπάς, έχοντας αποκτήσει μια υπέροχη κόρη με την επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας, ο Μιχάλης Σαράντης, έσκαγε ένα πλατύ χαμόγελο, κάθε φορά που αναφερόταν στην κόρη του, η οποία πλέον αποτελεί την βασική του προτεραιότητα.

Ο ίδιος, μιλά στο gossip-tv.gr για τον ρόλο του Κίτσου στους Πανθέους, για την οικογένειά του, το θέατρο αλλά και το πώς διαχειρίζεται τον ανταγωνισμό.

mihalisarantis_354361314_648123620147068_5275182214370965287_n.jpg

Ο Μιχάλης Σαράντης με την μονάκριβη κόρη του.

  • Ποιος είναι ο Κίτσος Γαλάτης που υποδύεστε στους Πανθέους;

Ο Κίτσος είναι ο γιος της Δέσποινας. Έχει εγκαταλειφθεί από τον μπαμπά του και πήγε να κάνει τη ζωή του. Είναι ένα βαθιά πληγωμένο πλάσμα και αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα αντιήρωα, καλλιτέχνη - ζωγράφου της εποχής. Ό, τι ζει το ζει με πάθος.

  • Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά του ήρωα με εσάς;

Νομίζω ότι είμαστε όλοι… όλα! Ανάλογα τις συνθήκες και τις εμπειρίες κάτι ανθίζει, κάτι μένει πίσω, κάτι ξανάρχεται. Έχω υπάρξει και από τις δύο μεριές. Είναι ωραίο που μέσα από τους ρόλους μπορώ να κάνω πράγματα που δεν μπορώ να κάνω στην πραγματική μου ζωή! Τώρα πλέον είμαι και μπαμπάς και λατρεύω την γυναίκα μου και την κόρη μου. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η ηρεμία!

  • Πώς είναι αυτή η νέα συνθήκη;

Είναι μαγικό! Αλλάζουν όλα, αλλά είναι ωραία!

  • Ο ανταγωνισμός σας αγχώνει;

Θέλω να πάει καλά η δουλειά μου και να πάνε καλά όλες οι δουλειές γενικότερα τώρα που ανθίζει ξανά η μυθοπλασία. Το να είμαστε απέναντι με εξίσου αξιοθαύμαστους συναδέλφους, είναι τιμή μου και χαρά μου γιατί αγαπώ τους Έλληνες ηθοποιούς.

  • Έχετε βιώσει δύσκολες στιγμές στο επάγγελμα;

Όλο το φάσμα, όπως όλοι οι συνάδελφοί μου και αυτό είναι που σε γειώνει κιόλας. Η πραγματικότητα είναι που σε γειώνει, το ότι σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι!

mihalisarantis_361990413_803004848172360_1643773717242799756_n.jpg

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Βατράχια».

  • Θεατρικά θα σας δούμε κάπου φέτος;

Τον χειμώνα και συγκεκριμένα τέλη Νοέμβρη, θα κάνουμε τον «Συρανό ντε Μπερζεράκ» με τον Γιώργο Νανούρη στο θέατρο Αλκυονίς. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved