Τίμος Ζαχαράτος: Το ατύχημα που είχε στην εκπομπή - Στο νοσοκομείο μαζί με τη Δανάη Μπαρκα
Showbiz

Τίμος Ζαχαράτος: Το ατύχημα που είχε στην εκπομπή - Στο νοσοκομείο μαζί με τη Δανάη Μπαρκα

Aτύχημα είχε σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, Τίμος Ζαχαράτος.

Ο ίδιος έκοψε το δάχτυλό του στη διάρκεια της ετοιμασίας μιας συνταγής.

Την είδηση έκανε γνωστή η Δανάη Μπάρκα στον “αέρα” του Mega.

«Έκοψε το δάχτυλό του ο άνθρωπος πάνω στη δουλειά», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα καλημερίζοντας τον Τίμο Ζαχαράτο, ο οποίος εμφανίστηκε κανονικά στην ενότητα της μαγειρικής.

Snapinsta.app_377827556_1680281679136774_4915356413079661855_n_1080.jpg

Στο νοσοκομείο ο Τίμος Ζαχαράτος
Μόλις ολοκληρώθηκε η πρωινή εκπομπή του Mega η Δανάη Μπάρκα συνόδευσε τον Τίμο Ζαχαράτο στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βλέπουμε τον Τίμο Ζαχαράτο να έχει δεμένο το τραυματισμένο δάχτυλό του.

«Είναι καλά ο άνθρωπός μας, είναι δυνατός, είναι λιοντάρι, είναι βράχος. Όλα καλά», αναφέρει στο βίντεο η Δανάη Μπάρκα φεύγοντας από το νοσοκομείο.

«Μια χαρά είμαστε όλα καλά, μικρό το κακό. Μας ματιάσανε», πρόσθεσε ο Τίμος Ζαχαράτος για το ατύχημα που είχε.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία.

«Κάποιες ώρες σε νοσοκομείο. Το να περνάς μια “βόλτα” από νοσοκομείο είναι πάντα σοκαριστικό. Βλέπεις αγωνία, πόνο, μοναξιά, χάος και μάτια μέσα στον πανικό. Βλέπεις ανθρώπους να υποφέρουν κι ανθρώπους που παλεύουν, κάτω από δύσκολες συνθήκες καμία φορά, να απαλύνουν τον πόνο των ασθενών και να τα βγάλουν πέρα. Τότε είναι που πρέπει να θυμόμαστε ότι το να είμαστε άνθρωποι και να νοιαζόμαστε για τους γύρω μας είναι ό, τι πολυτιμότερο υπάρχει. Την υγεία μας και τίποτα άλλο. Και να δείχνουμε στους ανθρώπους μας πόσο τους αγαπάμε. Σήμερα Κ.Α.Τ με πάρα πολλά επείγοντα - κάποια πολύ τρομακτικά για όσους δεν είμαστε γιατροί – πραγματικά οι άνθρωποι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλα υπό έλεγχο. Πόσο δύσκολη δουλειά όλων όσων περνάνε τη ζωή τους σε αυτούς τους διαδρόμους. Μπράβο σε όλους τους γιατρούς και τους νοσοκόμους γι’ αυτό το σπουδαίο και απαιτητικό επάγγελμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved