Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έτσι απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν - «Πήγα και έκανα τεστ»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έτσι απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν - «Πήγα και έκανα τεστ»

Να απαντήσει στις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος θέλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο παραχώρησε χτες μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Happy Day. 

Η ίδια μίλησε για τον χωρισμό της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την επανασύνδεση αλλά και την Ιωάννα Τούνη.

Για τον σύντομο χωρισμό με τον σύντροφό της και την επανασύνδεσή τους, είπε:

«Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε.

alexandraki.jpg

Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

alexandraki-(5).jpg

Μετά από τη συνέντευξη φαίνεται πως οι φήμες φούντωσαν, καθώς οι χρήστες στο instagram τη ρώτησαν σε Live βίντεο εάν είναι έγκυος.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, λέγοντας πως έχει πάρει λίγα κιλάκια.

«Είστε με τα καλά σας; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Το τελευταίο διάστημα, όσοι με βλέπουν εδώ και από κοντά μου λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Σώνει και ντε ο άνθρωπος. Με έχετε τρελάνει, μέχρι που πήγα έκανα και τεστ. Αμφιβάλλω και η ίδια για τον ίδιο μου τον εαυτό πλέον. Έχω φρικάρει τελείως. Κάτι επαγγελματικό είναι, δεν έχει να κάνει», απάντησε στο instagram.

«Δεν είμαι έγκυος, όχι! Αλήθεια δεν είμαι έγκυος παιδιά μου. Και όσοι με βλέπουν από κοντά, εντάξει έχω πάρει μερικά κιλάκια αυτές τις μέρες. Αλλά δεν μοιάζω και για έγκυος. Παιδιά… γιατί;», τόνισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved