Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απάντησε για την υγεία της - Δίνει τέλος στα σενάρια
Showbiz

Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απάντησε για την υγεία της - Δίνει τέλος στα σενάρια

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών Σπύρος Χαμακιώτης μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έχει φύγει από τη ζωή.

Η ψευδής είδηση προκάλεσε αναστάτωση και ο Σπύρος Χαμακιώτης έσπευσε να ενημερωθεί από τον παθολόγο Κωνσταντίνο Ρουσάκη και την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του γηροκομείου Όλγα Χαραλαμποπούλου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η τραγουδίστρια είναι μια χαρά.

Τα τελευταία χρόνια η Μαίρη Λίντα φιλοξενείται στο Γηροκομείου Αθηνών και ουκ ολίγες φορές έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις μέσα από το νέο της αυτό σπίτι.

Ο πρόεδρος του γηροκομείου μίλησε για την αγαπημένη τραγουδίστρια στην εφημερίδα «ΟΝ time». «Χαίρει άκρας υγείας. Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά καλά. Πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη».

Αγανακτισμένος με την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπως σας ενημερώσαμε.

Με ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, με μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, έκανε έκκληση μέσα από το account του, γράφοντας: «Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved