Αφροδίτη Σκαφίδα: «Σπάει» τη σιωπή της, έξι μήνες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star
Showbiz

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Σπάει» τη σιωπή της, έξι μήνες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Από την ημέρα που αποβλήθηκε από το Survivor All Star, η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν είχε μιλήσει καθόλου για το βίντεο που είχε διαρρεύσει και στο οποίο απεικονιζόταν να τρώει κρυφά από τους συμπαίκτες της. 

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να την αποβάλει από το Survivor και έτσι, χωρίς κουβέντες πολλές και χωρίς η ίδια να επιθυμεί να μιλήσει για το περιστατικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και δεν ξαναμίλησε ποτέ γι' αυτό.

Σε συνέντευξή της όμως τώρα, έξι μήνες μετά την αποβολή της, η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε να μιλήσει και να πει τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει να κάνει μόνο με διαβίωση αλλά και με συμβίωση» εξήγησε η Αφροδίτη Σκαφίδα και συνέχισε:

«Έχει να κάνει με ακραίες συνθήκες, στις οποίες πρέπει να συμβιώσεις με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και κίνητρα. Άλλοι σε βλέπουν ανταγωνιστικά, άλλοι καχύποπτα. Αρκετοί δυσκολεύονται να συνεργαστούν, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει.

Δεν υπήρχε συνεργασία γενικότερα αλλά ό,τι έγινε… έγινε. Νομίζω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου, ενδεχομένως, θα έπραττε ανάλογα. Και αυτό λέγεται ανάγκη επιβίωσης.

Το θέμα δεν είναι πώς έγινε ό,τι έγινε αλλά γιατί βγήκε όλο αυτό προς τα έξω. Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει.

Γιατί όπως λένε: όταν με το ένα δάχτυλο δείχνεις τον άλλο, τα υπόλοιπα τρία δείχνουν τον εαυτό σου».

Όσο για τη γεύση που της έχει αφήσει το Survivor All Star, η Αφροδίτη Σκαφίδα είπε: «Έχω όμορφα συναισθήματα για όλο αυτό. Άλλωστε, ήταν επιλογή μου να μπω σε αυτό το παιχνίδι, μου έδωσε πάρα πολλά μαθήματα και θεωρώ ότι από όλο αυτό έχω βγει πιο δυνατή».

Πηγή: Ontime

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved