Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Η οικογενειακή φωτό για τα 20 χρόνια κοινής πορείας του ζευγαριού
Showbiz

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Η οικογενειακή φωτό για τα 20 χρόνια κοινής πορείας του ζευγαριού

Είκοσι ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας έκλεισαν η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και εκείνη θέλησε να το «γιορτάσει» διαδικτυακά με μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία. 

Το ζευγάρι, αν και παντρεύτηκε το 2006, είναι μαζί από το 2003 και η Αλέκα Καμηλά θέλησε να μοιραστεί μία οικογενειακή της φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πόζαρε λοιπόν μαζί με τον άνδρα της ζωής της και τα τρία τους παιδιά, τον Αντρέι, τη Μίλα και τον Μαξ που φυσικά έχουν μεγαλώσει πολύ και πλέον είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους.

Άλλωστε ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Αντρέι, είναι πλέον 19 χρονών και έχει ήδη αποφασίσει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο μπάσκετ.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και έρχονται κάθε χρόνο για διακοπές στην Ελλάδα, με τη Χαλκιδική να αποτελεί το προσωπικό του καταφύγιο.

Η Αλέκα Καμηλά από τότε που παντρεύτηκε και έγινε μανούλα, έχει αφοσιωθεί στον συγκεκριμένο ρόλο και δείχνει να λατρεύει την οικογένειά της. Δείτε παρακάτω την οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved