Τζένη Μελιτά: Ο υπέροχος γάμος, τα τρία νυφικά και ο χορός μέχρι το πρωί!
Showbiz

Τζένη Μελιτά: Ο υπέροχος γάμος, τα τρία νυφικά και ο χορός μέχρι το πρωί!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Μαργαρίτη που είναι και εκείνος άνθρωπος των media αλλά και ένας καταπληκτικός μάγειρας, παντρεύτηκε χθες το βράδυ (16/9) η Τζένη Μελιτά που απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι μας ενημέρωνε συχνά για τις ετοιμασίες του γάμου της με τον αγαπημένο της, κατάφερε να μην αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα.

Οι ετοιμασίες της είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και λίγοι γνώριζαν ότι η νύφη είχε επιλέξει όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία διαφορετικά νυφικά για την ωραιότερη μέρα της ζωής της.

Ούτε ένα ούτε δύο νυφικά

Η Τζένη Μελιτά μέσα από τα social media μας ενημέρωνε για τις μέρες και τις ώρες που πήγαινε να κάνει πρόβα νυφικού αλλά ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι είχε αποφασίσει να αλλάξει τρεις φορές μέσα στην ίδια μέρα; Και όμως! Η Τζένη το τόλμησε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας με ένα υπέροχο γοργονέ νυφικό που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ήταν από δαντέλα και στράπλες και η Τζένη Μελιτά το είχε συνδυάσει με έντονο μακιγιάζ αφού τόλμησε να φορέσει κατακόκκινο κραγιόν που μαζί με την κατακόκκινη ανθοδέσμη από τριαντάφυλλα έσπαγαν τη μονοτονία του λευκού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια στον χώρο της δεξίωσης για τον πρώτο χορό με τον αγαπημένο της επέλεξε ένα εξίσου στράπλες νυφικό το οποίο όμως τής έδινε περισσότερο όγκο αφού ήταν με βολάν από τούλι που επίσης τής πήγαινε πολύ. Είχε αφήσει τα μαλλιά της λίγο πιο ανάλαφρα όμως το concept του στυλ ήταν σχεδόν το ίδιο με το πρώτο.

Για το τέλος όμως, φύλαγε το... καλύτερο ή μάλλον το κατάλληλο για την περίσταση αφού η Τζένη Μελιτά πέταξε τα μακριά βαριά νυφικά και φόρεσε ένα λευκό jumpsuit με βαθύ ντεκολτέ που θα τη βοηθούσε να έχει πιο άνετες κινήσεις για να του δώσει να καταλάβει σε χορό! Και έτσι και έγινε! Μάζεψε και τα μαλλιά της πάνω μία αλογοουρά και έδωσε πιο 60s τόνους στην εμφάνισή της. Και οι τρεις εμφανίσεις της εντυπωσίασαν, με την ίδια να γίνεται μία από τις πιο ξεχωριστές νύφες της χρονιάς.

Μία κυρία στα μπουζούκια

Όσο για το τι ακολούθησε στο γλέντι; Χορός και κέφι μέχρι το πρωί με τους νεόνυμφους να μοιράζονται όπως ακριβώς είχαν φανταστεί με φίλους και συγγενείς τη μεγάλη ευτυχία τους.

Φυσικά την παράσταση έκλεψε η νύφη χορεύοντας ένας απίθανο ζεϊμπέκικο, ανάβοντας ακόμα περισσότερο το κέφι. Δείτε την παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved