Showbiz

Βιτριολική δήλωση του Μουκίδη: «''Τραγουδιστάκια'' όπως ο Αργυρός δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες»

Gossip-tv Team

Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, ο συνθέτης Γιώργος Μουκίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα... βιτριολικός στο σχολιασμό του για νέους καλλιτέχνες ενώ τόνισε ότι δεν θα ήθελε να δώσει τραγούδια του στη Δέσποινα Βανδή. 

Σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν τον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από χρόνια απουσίας, ο Γιώργος Μουκίδης ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, είπε:

«Όλοι θέλουν (σ.σ. να επιστρέψει) και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την ‘Χρυσή Αυγή’ παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε, και εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν ‘τσίμπησαν’ τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής».

moukidis.jpg

Και τόνισε:

«Όταν ο Νότης ήθελε να πάω στο δικαστήριο δε με πήρε ο ίδιος, έβαλε μια τραγουδίστρια να με καλέσει μέσα στη νύχτα».

Ο Γιώργος Μουκίδης φαίνεται πως είναι σε κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη, δεν τον βλέπει καν ο Νότης. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα ‘τραγουδιστάκια’ δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν καλλιτεχνικά με τη Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μουκίδης είπε: «Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved