«Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια» - H Δήμητρα Βαμβακούση λιώνει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
Showbiz

«Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια» - H Δήμητρα Βαμβακούση λιώνει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Δήμητρα Βαμβακούση - Γιώργος Αγγελόπουλος: H αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει και οι αναρτήσεις δίνουν και παίρνουν.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι φουλ ερωτευμένοι και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο νικητής του Survivor και η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και φροντίζουν να μοιράζονται υλικό με τους διαδικτυακούς τους φίλους τόσο από τις προετοιμασίες τους όσο και από την καθημερινότητα τους.

NTANOS.webp

Πριν από μερικές ώρες, η Δήμητρα Βαμβακούση μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Story στο οποίο φαίνεται το χέρι της να ξεφυλλίζει το βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει ο σύντροφός της, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην ανάρτησή της, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια. Αν και ακόμα σε γνωρίζω».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Δήμητρα Βαμβακούση η οποία λιώνει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

ntanos-dimitra.webp

Ο γάμος τους:

Το ζευγάρι θα παντρέψει ο πνευματικός και των δύο. Οι δυο τους επέλεξαν το συγκεκριμένο εκκλησάκι γιατί εκεί γνωρίστηκαν. Η απόφαση να γίνει ο γάμος πάρθηκε στην Κρήτη και εκεί πήραν την ευλογία του πνευματικού τους.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει μία μικρή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και όπως αποκαλύφθηκε οι 500 και πλέον καλεσμένοι του ζευγαριού θα έχουν την ευκαιρία να πετάξουν ρύζι στους νεόνυμφους για να ριζώσουν μία ζωή μαζί, όπως ορίζει το έθιμο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved