Κότσιρας: «Εμείς είμαστε από αυτούς που μένουν»! Η συγκινητική αποκάλυψη στο live του (exclusive)
NDP photo agency
Showbiz

Κότσιρας: «Εμείς είμαστε από αυτούς που μένουν»! Η συγκινητική αποκάλυψη στο live του (exclusive)

Γιάννης ΚότσιραςΜίλτος Πασχαλίδης: Μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Βράχων στο Βύρωνα επισφράγισε την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη.

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη δεύτερη συναυλία τους μετά τη πρώτη sold out, το βράδυ της Παρασκευής (15-09).

Κατάμεστο το θέατρο Βράχων με τον κόσμο επί δυόμιση περίπου ώρες να απολαμβάνει στο έπακρο τις δημιουργικές διασκευές τους γεμάτες φαντασία και πάθος, τα καινούργια και παλιά τους τραγούδια, τις κοινές ερμηνείες τους αλλά και τις στιγμές εκείνες τις διαφορετικές που σε πολλούς έφεραν δάκρυα στα μάτια.

1694978025943-284827031-16ba4783-IMG-23d7499df4f54f5efd4b8c0fe1aee444-V.webp

Από τη μια η αφιέρωση του Μίλτου Πασχαλίδη στα τρία δικά του αστέρια που δεν είναι πια στη ζωή του και από την άλλη η συγκινητική αφιέρωση του Γιάννη Κότσιρα.

Πιο συγκεκριμένα ο σπουδαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στους γονείς του και αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο το τραγούδι που άκουγε με τη μητέρα του κάθε φορά που αποχαιρετούσαν τον πατέρα του όταν εκείνος έφευγε ταξίδι!

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και όταν έφευγε από τον Πειραιά κατέβαινα εγώ με τη μάνα μου και καθόμασταν σε ένα καφενείο εκεί, στου Αποστόλη. Μέσα στο καφενείο λοιπόν είχε ένα juke box και κάθε φορά που έφευγε ο πατέρας μου με τη λάντζα για να πάει στο καράβι, έμπαινε η μάνα μου μέσα, έβαζε ένα κέρμα και έπαιζε το επόμενο τραγούδι. Ερχόταν και καθόμασταν μαζί μέχρι να τελειώσει το τραγούδι και μου έλεγε "εμείς είμαστε πάντα από αυτούς που μένουν και περιμένουν"», είπε και τραγούδησε το κομμάτι εκείνο που θα ερμηνεύει για πάντα.

Δες το αποκλειστικό βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved