Γενέθλια για τον Μάριο Καπότση - H Μεταξά εμφανίστηκε μόνο με το μπουρνούζι και με ρόλεϊ στα μαλλιά!
Showbiz

Γενέθλια για τον Μάριο Καπότση - H Μεταξά εμφανίστηκε μόνο με το μπουρνούζι και με ρόλεϊ στα μαλλιά!

Την πιο εκκεντρική εμφάνιση που έχουμε δει διάλεξε η Κόνι Μεταξά για τα γενέθλια του αγαπημένου της Μάριου Καπότση

Ο Μάριος Καπότσης, είχε γενέθλια στις 13 Σεπτεμβρίου, και το βράδυ του Σαββάτου 16/9 διασκέδασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε ένα θεματικό πάρτι που τα είχε όλα.

Οι καλεσμένοι φορούσαν μπουρνούζια και τα φλας άστραψαν όταν εμφανίστηκε η Κόνι Μεταξά. Η ίδια επέλεξε να κάνει την πιο ξεχωριστή εμφάνιση καθώς όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν λατρεύει τα θεματικά πάρτι.

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε σε Instagram stories, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή πόζαρε έχοντας ρόλει στα μαλλιά.

Snapinsta.app_379836746_3640116926272420_4201259152978390350_n_1290.jpg

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Η ίδια ανέβασε αρχικά μία φωτογραφία με τις φίλες της, από τη στιγμή που διασκεδάζουν στο μαγαζί, δείχνοντας την εμφάνισή της.

Εντυπωσιακή και η φωτό με τον σύζυγό της και την τούρτα γενεθλίων του.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Η ερωτική εξομολόγηση που είχε κάνει στον σύζυγό της πριν από μερικούς μήνες με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, ή να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής.

Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω και κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω, αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κάνει δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου τη δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚιΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!
Σ αγαπώ για πάντα 9/7», είχε γράψει η Κόνι Μεταξά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved