Δημήτρης Κόκοτας: Άγνωστες ιστορίες και μύθους για τον πατέρα του, Σταμάτη
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: Άγνωστες ιστορίες και μύθους για τον πατέρα του, Σταμάτη

Ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, για την αληθινή ιστορία του πασίγνωστου τραγουδιού «Γιε μου», τον μύθο που δεν ξύριζε τις φαβορίτες του και τον θαυμαστή που του έσπασε δυο πλευρά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για ένα θρυλικό τραγούδι του πατέρα του.

«Το τραγούδι “Γιε μου” δεν έχει γραφτεί για έμενα, ούτε για τον γιο του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Στις συναυλίες που έχω πάει στο εξωτερικό τα παιδιά μου λένε “με παίρνει ο πατέρας μου και μου βάζει το Γιε μου”. Το τραγούδι “Γιε μου” μιλάει για δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις που ευτυχώς εμείς δεν ζήσαμε. Δεν γράφτηκε για τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο», αποκάλυψε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Σε μια συναυλία του πάτερα μου στην Αμερική κάποιος τον αγκάλιασε και πήγαν να πάρουν φωτιά τα μαλλιά του. Σε μία εκδήλωση θαυμασμού προς τον πάτερα μου κάποιος τον αγκάλιασε και του έσπασε δυο πλευρά με την τσατσάρα», συνέχισε αναφορικά με τους θαυμαστές του Σταμάτη Κόκοτα.

1675212922784-2912349-kokotas.jpg

Για τις πασίγνωστες φαβορίτες του Σταμάτη Κόκοτα, ο γιος του Δημήτρης σημείωσε πως, «μία μεγάλη εταιρεία ήθελε να δώσει πολλά χρήματα στον πάτερα μου για να ξυρίσει τις φαβορίτες, άλλα εκείνος αρνήθηκε. Δεν ισχύουν οι φήμες ότι ο πατέρας μου είχε τις φαβορίτες επειδή του έλειπε το ένα από τα αυτιά του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved