Κώστας Νικούλι-Κατερίνα Μαούτσου: 4 χρόνια έρωτα και ευτυχίας – Η γνωριμία και τα σχέδια γάμου
NDP photo agency
Showbiz

Κώστας Νικούλι-Κατερίνα Μαούτσου: 4 χρόνια έρωτα και ευτυχίας – Η γνωριμία και τα σχέδια γάμου

Η ηθοποιός Κατερίνα Μαούτσου συνόδευσε τον σύντροφό της Κώστα Νικούλι στην επίσημη παρουσίαση της σειράς «Η παραλία», όπου είναι πρωταγωνιστής, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους έχει πλέον εδραιωθεί

Ζουν έναν έρωτα που τους ωθεί να εξελίσσονται τόσο ως άνθρωποι όσο και ως καλλιτέχνες. Οι ηθοποιοί Κώστας Νικούλι και Κατερίνα Μαούτσου βλέπουν τη σχέση τους να ανθίζει, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν την επαγγελματική αναγνώριση. Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση της νέας σειράς της ΕΡΤ «Η παραλία», όπου πρωταγωνιστεί ο Κώστας Νικούλι. Η Κατερίνα συνόδευσε τον αγαπημένο της και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του γεμάτη χαρά και υπερηφάνεια για την επιτυχία του. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η «Παραλία» κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ο Κώστας Νικούλι, μετά τον ρόλο του Πετρή στον «Σασμό», υποδύεται τον Πιτ Φέργκιουσον, επικεφαλής του κοινόβιου στα Μάταλα, που έχει έφεση στη ζωγραφική, έντονη αίσθηση του χιούμορ και αθεράπευτο ρομαντισμό.

0963_KOSTAS_NIKOULI_KATERINA_MAOUTSOU_03092023.jpg

Ταυτόχρονα, όμως, είναι και απρόβλεπτος. Είναι ερωτευμένος με τη Ρηνιώ και μετά τη δολοφονία της είναι ο βασικός ύποπτος. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ο ηθοποιός πετυχαίνει να αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα. Να θυμίσουμε ότι ο ρόλος που του έφερε επιτυχία και ένα βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας ήταν στην ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος». Με τη σύντροφό του μοιράζεται την ίδια μεγάλη αγάπη για το θέατρο και την υποκριτική. Η 36χρονη Κατερίνα Μαούτσου αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και είναι επίσης πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

9655_KATERINA_MAOYTSOY_KOSTAS_NIKOYLI_25112022.jpg

Μαζί ζουν σε πλήρη αρμονία Μπορεί η δουλειά τους να αποτελεί προτεραιότητα, αλλά το ενδεχόμενο ενός γάμου είναι ανοιχτό, όπως έχει παραδεχθεί ο ηθοποιός: «Έχουμε συζητήσει για γάμο, αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε... Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά».

Γνωρίστηκαν στο θέατρο, στην παράσταση «Ροσμαρί». «Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε... Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω», έχει δηλώσει ο Κώστας Νικούλι. Οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τους έντονους προβολείς της δημοσιότητας. Ζουν τον έρωτά τους ιδιωτικά και σε κάθε ευκαιρία, μόλις βρουν μια ανάπαυλα από πρόβες και γυρίσματα, επιλέγουν να πραγματοποιούν ολιγοήμερες αποδράσεις.

IMG_6586.jpg

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved