Χρηστίδου: Το μήνυμα όλο νόημα στο instagram μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Μαραντίνη,που διέγραψε
Showbiz

Χρηστίδου: Το μήνυμα όλο νόημα στο instagram μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Μαραντίνη,που διέγραψε

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται μία ελαφίνα που δέχεται επίθεση από τσιτάχ και έγραψε ένα μήνυμα όλο νόημα, αλλά στη συνέχεια το διέγραψε και το κράτησε μόνο σε story.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: «Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.

Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης που ρωτήθηκε για τη συνέντευξη και τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τη δικαστική τους διαμάχη, τόνισε στο Mega Καλημέρα:

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε».

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Mega Καλημέρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved