Λένα Δροσάκη: Η ζωή μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη, ο ρόλος του γιου της Αναστάση και τα όνειρα
Showbiz

Λένα Δροσάκη: Η ζωή μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη, ο ρόλος του γιου της Αναστάση και τα όνειρα

Η Λένα Δροσάκη που θα δούμε σύντομα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Ο πρώτος από εμάς, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, για τις σταθερές αξίες της και φυσικά για τον γιο της Αναστάση... 

Η ηθοποιός πλέον είναι μία αφοσιωμένη μητέρα, παρ' όλο που τονίζει ότι δεν είχε ποτέ όνειρο να κάνει οικογένεια και παιδιά...

Ποιες είναι οι σταθερές αξίες της Λένας στη ζωή;

Μα τι ωραία, δύσκολη ερώτηση... Με έκανε να αναρωτηθώ τι είναι σταθερή αξία, τι σημαίνει; Σταθερή αξία, ότι δεν αλλάζει! Τι δεν αλλάζει στη ζωή μας; Θα ήθελα να δημιουργήσω ισχυρούς, καλούς οικογενειακούς δεσμούς με τον γιο μου, τους ανθρώπους μου!

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μία γυναίκα όταν γίνεται μητέρα.

Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή!

Κρατώ μία πρόσφατη ανάρτησή σας, με αφορμή τα γενέθλιά του: «Από τα πλούτη εγώ διαλέγω τα παιδιά»... Ήσασταν από τις γυναίκες που πάντοτε ονειρεύονταν τον ρόλο της μητρότητας;

Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα!

lena-drosaki-4.jpg

Πώς είναι η ζωή με τον μικρό; Η καθημερινότητα, το ότι πρέπει να συνδυάζετε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, να τους εναλλάσσετε συνεχώς; Μητέρα-γυναίκα επαγγελματίας-φίλη... Οι ισορροπίες βρέθηκαν μετά το διαζύγιο με δυσκολία;

Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου!

Τι ονειρεύεστε και προσδοκάτε από το μέλλον;

Προσδοκώ ένα κράτος, μια χώρα που σέβεται, που υπολογίζει, που κάνει πράξεις για τους ανθρώπους της! Έχω μια απογοήτευση, μια βαθιά θλίψη για τη χώρα που ζω, για τους ανθρώπους που την κυβερνούν, όχι μόνο τώρα αλλά σχεδόν από πάντα, μακάρι να αλλάξουμε οι άνθρωποι και να νοιαζόμαστε τους ανθρώπους!

Πηγή: TΥΠΟΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved