Λυδία Φωτοπούλου: Η ηλικία, οι ξεχωριστοί ρόλοι και η εγγονή της που είναι η μεγάλη της αδυναμία
Showbiz

Λυδία Φωτοπούλου: Η ηλικία, οι ξεχωριστοί ρόλοι και η εγγονή της που είναι η μεγάλη της αδυναμία

Η Λυδία Φωτοπούλου αποτελεί το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι μαζί με τον Αντώνη Καφετζόπουλο για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, 3ος Όροφος. 

Αν και είναι πολλοί εκείνοι που θαυμάζουν την υποκριτική της δεινότητα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, λίγοι γνωρίζουν πράγματα και λεπτομέρειες για τη ζωή της.

sto-trito-orofo.jpg

Όπως ότι ήταν πολύ ντροπαλή μικρή για να σεφτεί να γίνει ηθοποιός τότε που ζούσε, τα πρώτα χρόνια, στην Καβάλα, και ύστερα στη Θεσσαλονίκη.

Σύντομα όμως αποφάσισε να κυνηγήσει τα θέλω της και κάπως έτσι ασχολήθηκε με την υποκριτική μέχρι που άρχισε να διαγράφει μία λαμπρή πορεία στο θέατρο και σχετικά πιο πρόσφατα, στην τηλεόραση.

Οι δυσκολίες και η συνονόματη εγγονή της

Η 67χρονη σήμερα Λυδία Φωτοπούλου δεν έζησε μία ζωή στρωμένη με ροδοπέταλα. Ήταν μόλις 21 ετών όταν έμεινε έγκυος και αποφάσισε να ζήσει τη μητρότητα, με όποιο κόστος. Όπως είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα σε συνέντευξή της: «Ήρθε ένα παιδί, όπως συμβαίνει σε πολλές νεαρές κοπέλες. Ήρθε ένα παιδί και βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι κοντά μου, που μου είπανε γιατί δεν το κρατάς; Τους ευγνωμονώ... Ξαφνικά ήρθε ένα παιδί και το κράτησα και μπορώ να πω κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τώρα είναι ό,τι σπουδαιότερο έχω. Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στο Κρατικό Θέατρο ήταν πιο εύκολα. Τα δύσκολα ήρθαν όταν κατέβηκα να κάνω τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα και δεν μπορούσα να πω όχι. Ο Βουτσινάς τότε μου είπε ότι αν κάνεις αυτή τη στιγμή αυτό που θέλεις και δεν σου μείνει κανένα απωθημένο ότι έκανες θυσία, δεν θα το χτυπήσεις ποτέ στο παιδί. Περάσαμε δύσκολα γιατί πηγαινοερχόμουν και το παιδί ήταν με τον μπαμπά του στην Θεσσαλονίκη».

Το ζευγάρι έμεινε μαζί έξι χρόνια, δεν παντρεύτηκε ποτέ όμως μεγάλωσε αρμονικά τον γιο του που συνεχίζει να δίνει μεγάλες χαρές στη Λυδία Φωτοπούλου. Όπως την εγγονή της που έχει πάρει και το όνομά της και φυσικά είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved