Μαραβέγιας-Μουζουράκης-Ρίζου: Η φιλία που έγινε οικογένεια και η φωτό με τα αδέλφια τους
Showbiz

Μαραβέγιας-Μουζουράκης-Ρίζου: Η φιλία που έγινε οικογένεια και η φωτό με τα αδέλφια τους

Η φιλία ανάμεσα στον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρίζα Ρίζου κρατάει εδώ και χρόνια και νιώθουν πλέον να είναι σαν πραγματική οικογένεια. 

Μπορεί ο καθένας να ακολουθεί το δικό του μονοπάτι στη μουσική, όμως πού και πού συναντιούνται οι δρόμοι τους και τότε όλα μοιάζουν με γιορτή. Πάντως, το 2019, όταν είχαν τραγουδήσει στο Παλλάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενάντια στην Κακοποίηση των Παιδιών, το είχαν καταευχαριστηθεί.

Και όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και τα αδέλφια τους, Μάνο Μουζουράκη, Νίκο Μαραβέγια που ασχολείται κι εκείνος με τη μουσική, καθώς είναι dj και ραδιοφωνικός παραγωγός και την Janna Ρίζου η οποία εργάζεται στον τομέα της ψυχικής υγείας. Μάλιστα τα αδέλφια των τριών καλλιτεχνών βρίσκονται συχνά στο πλευρό τους και εκείνες τις ημέρες των εμφανίσεών τους στο Παλλάς ήταν εκεί. Ο Πάνος, ως το πειραχτήρι της παρέας μάλιστα, είχε ανεβάσει και την κοινή φωτό των αδελφών τους που είχε κάνει... πάταγο!

«Για κάποιους οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις εσύ. Εν μέρει ισχύει κιόλας. Από την άλλη, εγώ μεγάλωσα σε μία οικογένεια – είμαστε τρία αδέλφια – όπου πήρα τεράστια αγάπη από τους δικούς μου. Έφαγα τρελή στήριξη σε όλα. Ο πρώτος ορισμός της φιλίας είναι τα αδέλφια μου. Όλοι οι άνθρωποι χωρίζουμε σε κατηγορίες τους ανθρώπους, για τους οποίους θα τρώγαμε τη σφαίρα. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάω, αν χρειαστώ κάτι, θα είναι ο αδελφός μου» είχε εξομολογηθεί ο Πάνος Μουζουράκης σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Δείτε φωτό παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved