Χρίστος Αντωνιάδης: «Το λαϊκό τραγούδι σήμερα έχει αφεθεί στην τύχη του»
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Το λαϊκό τραγούδι σήμερα έχει αφεθεί στην τύχη του»

O Χρίστος Αντωνιάδης, ως εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού είναι από τους πλέον κατάλληλους για να κρίνει και να... επικρίνει! 

Τι αλλαγές έχει εντοπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο τελευταία και τι γνώμη έχει για τα reality παιχνίδια; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

Τι αλλαγές εντόπισες στον χώρο στην καλλιτεχνική επιστροφή σου;

Η διασκέδαση δεν υπάρχει όπως ήταν παλιά και το λαϊκό τραγούδι έχει αφεθεί στην τύχη του. Πηγαίνεις σε νυχτερινά μαγαζιά με καλλιτέχνες που είναι πολύ επίκαιροι και για να ακούσεις λίγο μπουζούκι περιμένεις να πάει τρεις το πρωί. Είτε θα πας σε σχήματα που θα βαριέσαι και θα είναι για να κοιμηθείς είτε θα είναι τελείως pop.

undefined

Θα σε ενδιέφερε να συμμετέχεις σε κάποιο ριάλιτι;

Σε μουσικό ριάλιτι θα πήγαινα, ναι, εφόσον έτσι είναι η εποχή, ακολουθείς. Και στην υπερβολή του ακόμα είναι ένας είδος διασκέδασης, μέσα είμαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις κατά καιρούς, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Σε παιχνίδι τύπου «Survivor» δεν θα πήγαινα, έχω μεγαλώσει για αυτά!

Για να αλλάξουμε κλίμα, από το 2012 είσαι παντρεμένος με την Αφροδίτη. Τι είναι αυτό που ξεχώρισες στη σύζυγό σου;

Φεύγοντας από τη δουλειά το 2009, αποζητούσα ψυχική ηρεμία και αποχή από όλα αυτά που με χαλούσαν στον χώρο της νύχτας. Αυτό ακριβώς μου προσέφερε η Αφροδίτη, καθώς δεν είχε καμία σχέση με τη νύχτα. Η σύζυγός μου έχει τελειώσει διαιτολόγος, αλλά στην πορεία την έκανα κομμώτρια! Έχει αναλάβει τις οικογενειακές μας επιχειρήσεις. Η γυναίκα μου μού προσέφερε μια ζωή μακριά από τη νύχτα, ένας αληθινός άνθρωπος που με έκανε να χαίρομαι τα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής.

Πέρυσι μάλιστα έγινες για πρώτη φορά πατέρας, αποκτώντας δίδυμα. Πώς βιώνεις την πατρότητα;

Πολλή κούραση, αδελφέ! Για ένα πηγαίναμε, δύο μας βγήκαν! Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό που μου έδωσε αυτό το σπουδαίο δώρο!

antoniadis-(4).jpg

Θα ήθελες να ακολουθήσουν το επάγγελμά σου;

Εάν ακούσω κάτι ενδιαφέρον, που είναι τουλάχιστον από εμένα και επάνω, με μεγάλη μου χαρά, εάν είναι από εμένα και κάτω, θα το αποτρέψω.

Θα ήθελα να αναφερθούμε και στην υποψηφιότητά σου ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μάχη για την Αττική», με τον Φίλιππο Καμπούρη. Πώς αποφάσισες να είσαι υποψήφιος;

Είμαι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αττικής. Με έπεισε η πρόθεση του Φίλιππου να κάνει πέντε πράγματα. Βλέπω στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που έχει διάθεση να προσπαθήσει και να σπάσει τα «καλούπια» του κατεστημένου. Εγώ είμαι ακομμάτιστος, ούτε μπλε ούτε πράσινος ούτε κόκκινος, και δεν είμαι πολιτικός και ούτε θα γίνω. Eάν εκλεγώ, θα συνδράμω όπως μπορώ στα πολιτιστικά για την Αττική.

Φέτος τον χειμώνα πού θα εμφανίζεσαι;

Στο Εν Μοσχάτω, όπως και πέρυσι. Φέτος τον χειμώνα θα βγάλω και κάποια τραγούδια, μόλις βρω λίγο χρόνο από την ενασχόληση με τα δίδυμά μας.

Πηγή: Espresso

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved