Κούλλης Νικολάου: Τα 10 αδέλφια, η τύχη και το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που βίωσε με τον γιο του
Showbiz

Κούλλης Νικολάου: Τα 10 αδέλφια, η τύχη και το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που βίωσε με τον γιο του

Οι δύσκολες συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε ο Κούλλης Νικολάου δεν τον εμπόδισαν να ασχοληθεί με το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, καταγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα.

Ο Κούλλης Νικολάου μεγάλωσε φτωχικά σε μια πολύτεκνη οικογένεια, με 10 αδέλφια, όμως δεν παραπονιέται.

«Γεννήθηκα τυχερός -θα το λέω συνέχεια-, καθώς η φτώχεια, οι δυσκολίες και όλες οι δύσκολες στιγμές που πέρασα ως παιδί ήταν ο δρόμος που έπρεπε να περάσω για να γίνω σοφός, γνωρίζοντας πως η αγάπη, η ανθρωπιά και ο σεβασμός είναι το όπλο που πρέπει να έχεις πάντα δίπλα σου».

Η σχέση του με τον Θεό είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά: «Δοξάζω τον Θεό και πλάστη μου και σηκώνω το κεφάλι μου ψηλά στον ουρανό όπου κατοικεί και του μιλώ με την ψυχή και την καρδιά μου. Στον Άγιο Νεκτάριο οφείλω πολλά και στο θαύμα που βίωσα με τον γιο μου Νεκτάριο».

Με την όμορφη σύζυγό του, Κλαίρη Νικολάου, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ενώ ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός. «Όταν είσαι σε έναν γάμο όπου έχεις και παιδιά, θα πρέπει να είσαι σίγουρος για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες, αγάπησες και παντρεύτηκες. Και εγώ ήξερα πάντα τι ήθελα. Είμαι μονογαμικός, καθώς έχω αυτό που θέλω, που προσδοκώ, άρα δεν το ψάχνω. Μονογαμικός, καθώς ξέρω πως τα πάθη μου θέλουν χαλινάρι. Το αξίζουμε ως ζευγάρι να ζήσουμε, να γεράσουμε μαζί και να βλέπουμε τα παιδιά μας περήφανα για εμάς».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved