«Ήταν ένα μεγάλο σοκ» - Βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το κλεμμένο σκάφος της Αννίτας Ναθαναήλ
Showbiz

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ» - Βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το κλεμμένο σκάφος της Αννίτας Ναθαναήλ

Η επιχειρηματίας Αννίτα Ναθαναήλ, όπως έγινε γνωστό, κατήγγειλε την κλοπή του σκάφους της την περασμένη Παρασκευή, αναφέροντας στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαρωνικού ότι το φουσκωτό της έκανε φτερά από τη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας Βουλιαγμένης, όπου ήταν ελλιμενισμένο.

Ωστόσο, έμειναν άφωνοι ολοι όταν διαπίστωσαν ότι οι δράστες το είχαν μεταφέρει με τρέιλερ από την μαρίνα της Βουλιαγμένης σε χώρο στα Άνω Λιόσια, όπου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο!

Η ίδια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και παραδέχτηκε ότι ήταν μεγάλο σοκ για εκείνη καθώς ήταν το πρώτο της σκάφος το οποίο απέκτησε με πολύ κόπο.

1695106187082-631178584-annita.jpeg

«Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου», είπε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ και συνέχισε:

«Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ. Ήμουν τυχερή μες την ατυχία μου. Ό, τι συμβαίνει, συμβαίνει για κάποιο λόγο και από αυτό πήρα ένα καλό μάθημα».

Δείτε το βίντεο από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved