Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο Έλληνας Ken - Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες
Showbiz

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο Έλληνας Ken - Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά, για το γνωστό περιοδικό Koita Magazine και η εικόνα του ως... Ken θα συζητηθεί αρκετά.

Η ταινία Barbie έχει σπάσει τα ταμεία και πλέον το ροζ χρώμα έχει γίνει το must σε ρούχα και αξεσουάρ!

Μέσα από αυτή την φρενίτιδα, η εκδότρια και art director του περιοδικού εμπνεύστηκε το επόμενο εξώφυλλό της. Να δημιουργήσει τον Έλληνα Κεν. Και ποιος θα ήταν πιο κατάλληλος; Μα φυσικά ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος στο παρελθόν φωτογραφήθηκε για το εν λόγω περιοδικό σαν αρσενική Φρίντα Κάλο, αλλά και για τον παιδικό καρκίνο, χωρίς μαλλιά!

gspaliaras_376813062_18365551498068849_4667792603376805705_n.jpg

Τον Γιάννη Σπαλιάρα τον συνδέει μια στενή φιλία με την Μάριαμ Νίκου και όπως έχει πει ο ίδιος, την εμπιστεύεται απόλυτα και δεν της αρνείται ποτέ τις προτάσεις που του κάνει για extreme φωτογραφήσεις.

Το αποτέλεσμα πάντως τους δικαιώνει με τον Γιάννη να λέει πως τελικά το ροζ του πάει πολύ και θα το βάλει στη ζωή του! Το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικό backstage υλικό από την διαφορετική αυτή φωτογράφηση και θα ενθουσιαστείτε όταν δείτε τον Σπαλ να ποζάρει στο φακό, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Δείτε τον στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved