Παρασκευή Κερασιώτη: Οι κούκλες αδερφές της είναι έτοιμες για GNTM - Η εκπληκτική ομοιότητά τους
Showbiz

Παρασκευή Κερασιώτη: Οι κούκλες αδερφές της είναι έτοιμες για GNTM - Η εκπληκτική ομοιότητά τους

Η Παρασκευή Κερασιώτη είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM.

Το νεαρό μοντέλο, είναι τσιγγάνα και είναι πολύ περήφανη για την καταγωγή της, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές.

Η ίδια έχει απασχολήσει αρκετά μετά το τέλος του GNTM, καθώς κάποιες αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον. Αρχικά, είχε γίνει μεγάλος ντόρος όταν δέχτηκε αρνητικά σχόλια επειδή εργαζόταν ως σερβιτόρα και πόζαρε περήφανη για τη ζωή της και τις αποφάσεις της.

paraskevi_kerasioti_343947338_251900947220347_5876856953058400500_n.jpg

Όταν έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της, ο οποίος είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι όταν συμμετείχε η ίδια, η Παρασκευή έκανε μερικές σπαρακτικές αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Καθώς περνάει αρκετά δύσκολα ψυχολογικά, μετά τον χαμό του μπαμπά της, έχει επιλέξει να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν και της δίνουν δύναμη.

«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», είχε γράψει.

gntm.webp

Ωστόσο, δεν είναι μόνη καθώς έχει τρεις αδερφές που πραγματικά λατρεύει, την Μαρία, τη Γαβριέλα και την Ελένη, οι οποίες είναι όλες τους κούκλες σαν κι εκείνη!

«My beautiful sisters❤️», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ενός βίντεό της που μοιράστηκε μαζί μας και μας έδειξε τις εντυπωσιακές αδερφές της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved