Οι Πανθέοι: Κάτια Δανδουλάκη: Το αστείο περιστατικό στα γυρίσματα με τη Μάρμω
Showbiz

Οι Πανθέοι: Κάτια Δανδουλάκη: Το αστείο περιστατικό στα γυρίσματα με τη Μάρμω

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τη σειρά Πανθέοι και όχι μόνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν δίστασε να περιγράψει κι ένα αστείο περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα.

  • Εκτός από τη χαρά να επισκέπτεστε 45 χρόνια μετά τους «Πανθέους» στον ρόλο της ώριμης Χρυσοστόμης, νιώσατε μήπως και ένα τσίμπημα νοσταλγίας για το νεότερο εαυτό σας που υποδυόταν τη Μάρμω;

Θα σας πω κάτι παράλογο και ιλαροτραγικό που βίωσα. Όταν μου έδωσαν να διαβάσω τις σκηνές της επόμενης μέρας έψαχνα να βρω τα λόγια μου, έλεγα «δεν είμαι εδώ, ούτε εδώ, μα πού στο καλό είμαι;». Γιατί έψαχνα τη Μάρμω! Σαν να έβλεπα τη νεαρή Κάτια από μακριά. Και λέω «Χριστέ μου, τι κάνω;». Το έλεγα στα παιδιά και γελάγαμε. Ποια Μάρμω! Εδώ θα ’πρεπε να παίζω τη γιαγιά της!

pantheoi.official_369886531_631787509057781_4825106553223867962_n.jpg
  • Έχετε ζήσει την ελληνική τηλεόραση από τα πρώτα της βήματα.

Αν κάποιος θέλει να κάνει μια διατριβή πάνω στην ελληνική τηλεόραση, σ’ εμένα πρέπει να έρθει. Είμαι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης - από την αρχή της μέχρι και τώρα, χωρίς διακοπή!

  • Εκτός από τις πρωτόγονες συνθήκες εκείνης της εποχής, που θέλω να πιστεύω ότι δεν σας λείπουν (π.χ. η απουσία μοντάζ!), υπάρχει κάποιο συστατικό που νοσταλγείτε από την τότε τηλεόραση;

Θα σας πω τι μου λείπει. Η χαρά, η απόλυτη ηρεμία με την οποία δουλεύαμε τότε. Δεν υπήρχε το άγχος του χρόνου που έχουμε σήμερα. Τώρα είμαστε φορτισμένοι πιο πολύ με το να καταφέρουμε να βγάλουμε όσο πιο σωστές τις σκηνές σε όσο λιγότερο χρόνο. Οπότε υπάρχει άγχος που μαυρίζει τη χαρά. Σήμερα λέμε: «Α, το κάναμε και δεν έγινε κάποιο λάθος». Ενώ τότε, σε εκείνη την πρωτόγονη κατάσταση της τηλεόρασης, ήταν: «Το κάναμε! Τι ωραία που βγήκε!».

pantheoi.official_367426646_853355159841510_991357561756546834_n.jpeg
  • Τι λέτε για τη φετινή σεζόν του πληθωρισμού τηλεοπτικών σειρών;

Χαίρομαι γιατί έχουν όλοι δουλειά, αλλά θα σας πω και κάτι που με πονάει. Ενώ πρώτα λέγαμε «παιδιά, πρέπει να φύγω τώρα γιατί έχω παράσταση», τώρα έχει η τηλεόραση προτεραιότητα σε σχέση με το θέατρο. Δεν μπορούμε να βρεθούμε ποτέ στις πρόβες στο θέατρο όλοι μαζί, δεδομένου ότι οι περισσότεροι δουλεύουν στην τηλεόραση. Τέσσερις άνθρωποι ήμασταν πέρυσι, βρεθήκαμε όλοι μαζί τις τελευταίες τρεις ημέρες. Πάντα κάποιος έλειπε, είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο Marie Claire.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved