Σπύρος Μαργαρίτης: Η ερωτική εξομολόγηση στη Τζένη Μελιτά μετά τον γάμο τους & οι νέες φωτό
Showbiz

Σπύρος Μαργαρίτης: Η ερωτική εξομολόγηση στη Τζένη Μελιτά μετά τον γάμο τους & οι νέες φωτό

Το περασμένο Σάββατο (16/9) ο Σπύρος Μαργαρίτης και η Τζένη Μελιτά ένωσαν για πάντα τις ζωές τους μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. 

Ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος και ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί, θέλοντας να μοιραστούν αυτές τις στιγμές μόνο με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους, τους στενούς συγγενείς και τους καλούς φίλους.

Η Τζένη Μελιτά, στην πρώτη ανάρτησή της μετά το μυστήριο και το γλέντι που ακολούθησε, αφιέρωσε στον σύζυγό της τους στίχους από το ποίημα «Προσωπικό» του Μιχάλη Γκανά που ήταν πράγματι πολύ συγκινητικό και τρυφερό.

Μία πολύ τρυφερή αφιέρωση όμως έκανε δημόσια και ο Σπύρος Μαργαρίτης, ανεβάζοντας και φωτογραφίες τους από την πιο όμορφη μέρα της κοινής τους ζωής. Συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε:

«Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια. Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου. Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα... Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος».

Δείτε παρακάτω νέες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved