Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα νέα της 2ης εγκυμοσύνης της: «Η καρδιά μου χτυπούσε διπλά»
Showbiz

Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα νέα της 2ης εγκυμοσύνης της: «Η καρδιά μου χτυπούσε διπλά»

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βρίσκονται στον... έβδομο ουρανό αφού γνωρίζουν εδώ και λίγο καιρό πως θα μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά τους! 

Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2021 σε λίγους μήνες θα ζήσει ξανά το θαύμα της γέννησης ενός ακόμα μωρού μιας και όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Στικούδη είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στη συναυλία που έδωσε στη Μάλτα με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Ήταν on stage όταν ανακοίνωσε ότι είναι και πάλι έγκυος. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σήμερα (19/9), μόλις τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκείνη τη μαγική βραδιά και να ευχαριστήσει όλους όσοι της έχουν στείλει μία γλυκιά ευχή για αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής της. Συγκεκριμένα έγραψε στο ποστ της:

«16.09.23 - Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σάββατο. Πραγματικά σας ευχαριστώ από καρδιάς για ότι μου έχετε πει, ότι έχετε γράψει…. Η καρδιά μου χτυπούσε εκείνο το βράδυ πολύ δυνατά…και διπλά!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved