Ανδρέας Φουστάνος: «Τη Νατάσα την ξέρω από μικρή. Πάντα ήταν ίδια»
Showbiz

Ανδρέας Φουστάνος: «Τη Νατάσα την ξέρω από μικρή. Πάντα ήταν ίδια»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Φουστάνος και αναφέρθηκε και στην Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, γνωρίζει την τραγουδίστρια από πολύ νεαρή ηλικία και δεν έχει αλλάξει, ήταν πάντα έτσι.

  • Έχει συμβεί να έρθει κάποια πελάτισσα και να σας ζητήσει να την μεταμορφώσετε σε Ελένη Μενεγάκη;

Φυσικά και έχει συμβεί. Δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές φορές ότι ένα άτομο είναι όπως είναι, γιατί φταίει το γονίδιό του. Η Ελένη είναι το γονίδιό της τέτοιο και είναι όμορφη και λαμπερή από τη φύση της. Δεν κατασκευάζεται λοιπόν αυτή η ομορφιά.

  • Κυκλοφορεί πολλά χρόνια η φήμη ότι η πρώην σύζυγός σας Νατάσα Θεοδωρίδου και η κουμπάρα σας Ελένη Μενεγάκη, επειδή σας επισκέπτονται, τις έχετε κάνει ίδιες. Τι έχετε να σχολιάσετε πάνω σε αυτό;

Καμία σχέση δεν έχουν (γέλια). Τα πρόσωπά τους δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο μόνο που μοιάζουνε η Ελένη με τη Νατάσα, είναι στο χρώμα των μαλλιών τους, πουθενά αλλού.

  • Τι έχετε να πείτε που χρεώνουν συνέχεια πλαστικές επεμβάσεις στη Νατάσα Θεοδωρίδου επειδή σας παντρεύτηκε;

Αυτό δεν το κάνουν μόνο στη Νατάσα. Το κάνουν σε πολλές γυναίκες. Όταν βλέπουν μια όμορφη γυναίκα θεωρούν οι περισσότεροι ότι κάτι έχει πειράξει στο πρόσωπό της. Εγώ που την ξέρω τη Νατάσα από πολύ νεαρή ηλικία, πάντα ήταν ίδια. Μόνο τα μαλλιά της άλλαζε. Ακόμη και το πηγούνι της ίδιο ήταν και είναι.

  • Τελικά έχετε κάνει πλαστικές επεμβάσεις στη πρώην σύζυγό σας αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη;

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω ποτέ για οποιαδήποτε πελάτισσά μου αν της έχω κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. Είτε είναι η Νατάσα, είτε είναι η Ελένη, είτε οποιαδήποτε άγνωστη γυναίκα με επισκεφτεί, είπε ο Ανδρέας Φουστάνος στο περιοδικό Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved