Δημήτρης Μοθωναίος για Παραλία: «Λένε ότι προσπαθώ να πάρω την κοπέλα του Γιάννη Κουκουράκη»
Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος για Παραλία: «Λένε ότι προσπαθώ να πάρω την κοπέλα του Γιάννη Κουκουράκη»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε και για τη σειρά Παραλία.

Όπως λέει, επειδή δεν έχει Twitter, οι φίλοι του τού τα στέλνουν και στα περισσότερα διαβάζει ότι προσπαθεί να πάρει την κοπέλα του Γιάννη Κουκουράκη.

  • Θα μας μιλήσεις για τον Χάρι Πιρς, τον ήρωα που ενσαρκώνεις στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»;

Για αρχή, θα πω ότι στο twitter με παρεξήγησαν! Μου στέλνουν οι φίλοι μου μηνύματα -καθώς εγώ δεν έχω λογαριασμό- που λένε ότι προσπαθώ να πάρω την κοπέλα του Γιάννη Κουκουράκη. Εγώ, πάλι, επιμένω να τονίζω σε συνεντεύξεις μου ότι ο Χάρι είναι ένας πολύ θετικός ήρωας, ο οποίος έχει βρεθεί στα Μάταλα για συγκεκριμένους λόγους που θα αποκαλυφθούν στην πορεία. Υπάρχει μια σκιά στο παρελθόν του, αλλά παραμένει ένας φωτεινός άνθρωπος, ο οποίος δεν θέλει να δεσμευτεί επειδή δεν πιστεύει στη δέσμευση.

  • Τι σε γοητεύει σε αυτήν τη σειρά;

Το γοητευτικό που έχει η σειρά είναι ότι μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, αλλά με μια σύγχρονη, φρέσκια ματιά. Λειτουργεί σαν παραμύθι. Δεν ισχύει ό,τι σήμερα, ότι δηλαδή κάνω σεξ και εξαφανίζομαι γιατί φοβάμαι τη δέσμευση. Το πώς λειτουργώ εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας των χίπηδων. Στη συνέχεια προκύπτει η ανατροπή καθώς ο Πιρς έρχεται κοντά με μια ηρωίδα για λόγους ιδεολογικούς, ηθικούς και περισσότερο πνευματικούς. Δεν βλέπει απλώς ένα ωραίο κορίτσι. Με την Υπατία αισθάνεται ότι κάτι τον συνδέει. Ύστερα από κάποιες κοινές ιατρικές επισκέψεις που κάνουν και μιλώντας για τη ζωή τους και πώς την αντιλαμβάνονται, έρχονται πολύ κοντά. Είναι βαθιά ρομαντική η ιστορία τους.

mo8wnaios.jpg
  • Εσύ πιστεύεις στο ρομάντζο;

Ναι, πιστεύω. Ήμουν ανέκαθεν ρομαντικός στις σχέσεις μου.

  • Ο ήρωάς σου αποφεύγει τη δέσμευση. Εσύ;

Όχι. Εμένα μου αρέσουν οι ανθρώπινες σχέσεις και τις εξερευνώ. Πιστεύω στην ατομική εξέλιξη, αλλά πιστεύω επίσης ότι δείγμα της δικής σου εξέλιξης ως ανθρώπου είναι να δοκιμάζεις τις αλλαγές που έχεις αποφασίσει για τον εαυτό σου στο πλαίσιο της σχέσης σου με τους άλλους. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα. Απομονώνεσαι στην κορυφή ενός βουνού και λες «είμαι καλός άνθρωπος». Πρέπει να τεστάρεις πώς αλληλεπιδράς.

  • Με τον ίδιο τρόπο σκεφτόσουν πάντα ή αυτή η φιλοσοφία ζωής είναι απόρροια των εμπειριών σου μεγαλώνοντας;

Όχι, δεν σκεφτόμουν πάντα έτσι. Παρατηρώ τις συμπεριφορές μου και αλλάζω αυτά που δεν μου αρέσουν, εξελίσσομαι.

  • Είπες ότι σε γοητεύει η εποχή των χίπηδων. Προτού πάρεις στα χέρια σου τα σενάρια, τη γνώριζες; Είχες ασχοληθεί καθόλου μαζί της;

Βέβαια, διότι οι γονείς μου ανήκουν στη γενιά του Πολυτεχνείου, οπότε είχα γνώση. Μάλιστα άκουγα και πολλή μουσική και έβλεπα ταινίες εκείνης της εποχής, είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved