Πάνος Μουζουράκης: Η ανατρεπτική εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά τον ερχομό της κόρης του
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: Η ανατρεπτική εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά τον ερχομό της κόρης του

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός εδώ και μερικές ημέρες κρατά στα χέρια του την μονάκριβη κόρη του. Στην πρώτη του συναυλία μετά τον ερχομό της ο Πάνος Μουζουράκης έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση πάνω στη σκηνή καθώς βγήκε να τραγουδήσει με δεκάδες ροζ μπαλόνια πάνω του.

fc85ba39-mouzourakis-kozari.webp

Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και πώς όχι αφού ένα από τα πιο μεγάλα του όνειρα, να γίνει μπαμπάς πραγματοποιήθηκε!

Δες τον στη gallery

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα», αποκάλυψε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved