«Δακρύζουν από συγκίνηση & γίνονται χαλί να βοηθήσουν»: Συγκινεί η Μελιτά 4 μέρες μετά τον γάμο της
Showbiz

«Δακρύζουν από συγκίνηση & γίνονται χαλί να βοηθήσουν»: Συγκινεί η Μελιτά 4 μέρες μετά τον γάμο της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Τζένη Μελιτά  συνεχίζει να μοιράζεται υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Αυτή τη φορά όμως η ανάρτησή της συγκίνησε καθώς μέσα από δυο φωτογραφίες θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους τους που μοιράστηκαν μαζί τους αυτή τη χαρά. Από την προετοιμασία του γάμου μέχρι το μυστήριο και το γλέντι.

melitajenny_379974647_843468417083407_5417277422795791412_n.jpg

«Δεν έχω ξαναπάρει -νομίζω- τόση αγάπη μαζεμένη. Οι φίλες και οι φίλοι μας να χαίρονται με τη χαρά μας, να δακρύζουν από συγκίνηση και να γίνονται χαλί να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστήκαμε εκείνες τις ημέρες. Είμαι και είμαστε με τον @spiros.margar πάρα πολύ τυχεροί, που σας έχουμε στη ζωή μας», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τις φωτό στη gallery

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτα του μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι δυο τους κράτησαν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

tzeni-melita-gamos-(8).jpg

Η Τζένη Μελιτά στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι του συζύγου της. Στην εικόνα πρωταγωνιστούν οι βέρες του ζευγαριού ενώ στη λεζάντα, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ έγραψε τους στίχους από το ποίημα «Προσωπικό» του Μιχάλη Γκανά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved