Κοκκινάκης: Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την κοπέλα του και η ατάκα για το My style Rocks
Showbiz

Κοκκινάκης: Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την κοπέλα του και η ατάκα για το My style Rocks

Ο Κώστας Κοκκινάκης αναφέρθηκε στη σχέση του με την σύντροφό του, Χριστίνα Kανελλοπούλου, τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο να παντρευτούν ή να αποκτήσουν ένα παιδί και αναφέρθηκε στη φίλη του, τη Λάουρα Νάργιες αλλά και τη... γουρουνίτσα 350 κιλών που έχει στο σπίτι του.

«Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγο καιρό θα γίνω… πάππους», είπε.

«Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει. Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε», είπε και συμπλήρωσε πως ποτέ δεν έχει απαγορεύσει τίποτα στην κόρη του.

1675684519859-755967328-kokkinakis-1.jpg

Με την πρώην σύζυγό του, Αλεξία, έχουν καλές σχέσεις, όμως δεν έχει γνωρίσει τη νέα του σύντροφο.

Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν θα έλεγε στην σύντροφό του να πάει στο My Style Rocks, το οποίο είδαν και ένιωσε να ντρέπεται.

Μάλιστα, ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Δεν θα πήγαινε ποτέ η Χριστίνα στο My Style Rocks, δεν θα ήθελε. Το είδαμε και ντράπηκα να σας πω την αλήθεια…»

«Δεν έχω δει ακόμα το παιδί της Λάουρα Νάργες. Δεν είμαι πολύ καλός νονός. Η Λάουρα είναι πολύ φίλη μου, αλλά δεν έχω δει ακόμη το μωρό της».

1675210128895-411742526-kokkinakis-kanelopoulou-7.jpg

Τέλος, ανέφερε ότι έχει μία γουρουνίτσα 350 κιλών στο σπίτι που την φωνάζουν «πανσέτα», ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η φετινή χρονιά να είναι η τελευταία του στον αθλητισμό, ωστόσο θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved