Τίνα Μεσσαροπούλου: Φέτος έχει πολλές εκπομπές αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις
Showbiz

Τίνα Μεσσαροπούλου: Φέτος έχει πολλές εκπομπές αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις

Η Τίνα Μεσσαροπούλου κρίνει τον τηλεοπτικό χάρτη με βάση το πώς έχει διαμορφωθεί τη φετινή σεζόν και αναφέρεται στις ισορροπίες που έχει καταφέρει να αποκτήσει ανάμεσα στον επαγγελματικό και προσωπικό της χρόνο. 

Ποιες είναι οι συνεργασίες που τη δυσκόλεψαν στην πορεία της και, εντέλει, ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκαλύπτει τα πάντα...

379610409_271807402400795_335160453045325041_n.jpg

■ Είχες δύσκολες συνεργασίες στην πορεία σου;

Τηλεοπτικά όχι, αλλά σε άλλους χώρους είχα δύσκολες συνεργασίες. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Από εκεί και πέρα, βάζεις τα όριά σου και τις προτεραιότητές σου.

■ Φέτος, πώς βλέπεις τη σεζόν;

Κάθε φορά που ξεκινά μια σεζόν, λέμε πως θα είναι δύσκολη. Φέτος έχει πολλές εκπομπές αλλά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Επιμένουν τα κανάλια στη μυθοπλασία, εκτός από το Star. Φαντάζομαι πως τον Δεκέμβριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

■ Σε εξέπληξε κάποια μεταγραφή;

Νομίζω πως μία από τις εκπλήξεις ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, που πήγε στον ΑΝΤ1. Η Ελένη Τσολάκη έχασε την παρέα της, γιατί ξεκίνησε τις συζητήσεις και τις ολοκλήρωσε τον Αύγουστο. Και είναι στενάχωρο, επειδή πήγε καλά. Οι μεγάλες ανατροπές πιστεύω πως έγιναν σε επίπεδο παραγωγών.

■ Απέναντί σας με το ίδιο περιεχόμενο θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη. Παρακολουθείτε τους «απέναντι»;

Πάντα μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Κάθε χρονιά το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινάς από την αρχή. Εμείς είμαστε στον «αέρα», αλλά υπάρχει μια ομάδα που παρακολουθεί. Μπορεί η περσινή χρονιά για εμάς να ήταν καλή, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.

tina-messaropoulou.jpg

■ Έχεις αγωνία σε κάθε αρχή της σεζόν;

Ποτέ! Ακόμη και την πρώτη φορά που ξεκίνησε η Ελεονώρα την εκπομπή και είχε παρόμοιο περιεχόμενο, ούτε τότε αγχώθηκα. Είμαι ήρεμη δύναμη. Πάντα είμαι εκείνη που βάζει τα πράγματα σε μια σωστή, ψύχραιμη βάση.

Δεν διαπραγματεύομαι πια τον ελεύθερο χρόνο μου»

■ Η μεγαλύτερη δυσκολία της δουλειάς είναι οι συμπεριφορές ή το ρεπορτάζ;

Οι συμπεριφορές. Το ρεπορτάζ πια είναι πολύ πιο εύκολο από παλαιότερα. Πολλές φορές χτυπά το τηλέφωνο και σου έρχεται η είδηση και εγώ λόγω εμπειρίας μπορώ ευκολότερα από έναν νέο δημοσιογράφο να τη διασταυρώσω.

■ Χρόνο για τον εαυτό σου έχεις;

Δεν τον διαπραγματεύομαι πια. Θέλω να έχω χρόνο να πιώ έναν καφέ άνετα, να μπορώ να πάω δύο φορές την εβδομάδα πιλάτες να πάω γυμναστήριο. Δεν είχα την πολυτέλεια τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα ήταν προτεραιότητα η οικογένεια και η δουλειά. Έβλεπα φίλες μου να πηγαίνουν για καφέ και να μην κοιτούν το ρολόι και αναρωτιόμουν πώς το κάνουν... Τώρα, που τα παιδιά μου μεγάλωσαν, μπορώ να κάνω πράγματα για εμένα.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved