Καμπουρέλη: Το ταξίδι με τον σύντροφό της & το ξάφνιασμά της όταν αντιλήφθηκε ότι την απαθανατίσαμε
Showbiz

Καμπουρέλη: Το ταξίδι με τον σύντροφό της & το ξάφνιασμά της όταν αντιλήφθηκε ότι την απαθανατίσαμε

Στη Βιέννη βρέθηκε για λίγες ημέρες, για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, η Τέτα Καμπουρέλη.

Η γνωστή επιχειρηματίας δεν ταξίδεψε εκεί μόνη της αλλά φυσικά μαζί με τον σύντροφό της, που τον στηρίζει και τη στηρίζει σε όλα!

Η Τέτα Καμπουρέλη, αυτή την περίοδο κάνει εντατικές πρόβες καθώς θα είναι μέλος της παράστασης «Γέρμα» που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 του Οκτώβρη, στο θέατρο μικρό Μπρόντγουαιη και σε συνδυασμό με την απαιτητική καθημερινότητα της δουλειάς της, χρειάστηκε λίγη ξεκούραση πριν ξεκινήσουν οι παραστάσεις.

Δυστυχώς όμως τα πολύ ωραία δεν κρατούν για πάντα και πλέον έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.

germa.jpg

Η Τέτα με τους συντελεστές της παράστασης Γέρμα.

Facebook

Η ίδια, είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ποστάρει και φωτογραφίες από το ταξίδι της.

tetakampoureli-(2).jpg

Η Τέτα Καμπουρέλη στη Βιέννη.

Instagram

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας της ωστόσο, όπου περιπλανήθηκε στην πόλη για να απολαύσει τα αξιοθέατα, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr που είναι παντού, την απαθανάτισε! Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα, η ίδια ξαφνιάστηκε όταν μας είδε και εκτός συνόρων όμως δεν δίστασε να μας χαρίσει το πιο γλυκό της χαμόγελο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ευγένεια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η επιτυχημένη αισθητικός έχει γυρίσει σελίδα πλέον στη ζωή της και εδώ και αρκετούς μήνες διατηρεί σχέση με τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, Δημήτρη Χαλκιά.

Μπορεί για καιρό να κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου, βρέθηκαν μαζί στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, σε μια συναυλία - αφιέρωμα στον Δάκη. Οι δυο τους έδειχναν να περνούν φανταστικά και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που τους απαθανάτισε μαζί ο φακός.

1692006263360-971981966-E41A7708.webp

Η Τέτα Καμπουρέλη με τον σύντροφό της, Δημήτρη Χαλκιά.

NDP


Το ζευγάρι, περνά φανταστικά μαζί και πλέον έχουν κοινά όνειρα και στόχους ενώ δεν λείπουν και οι αποδράσεις τόσο σε κοντινούς όσο και σε πιο μακρινούς προορισμούς. Τα Σαββατοκύριακα φροντίζουν να φεύγουν από την Αθήνα και να κάνουν πράγματα που τους γεμίζουν και τους αρέσουν, μαζί, στον ελεύθερό τους χρόνο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved