Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Έτσι σχολίασε την ανάρτηση του πρώην συζύγου της, Βασίλη Μπισμπίκη
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Έτσι σχολίασε την ανάρτηση του πρώην συζύγου της, Βασίλη Μπισμπίκη

Μία άψογη σχέση φαίνεται πως έχουν καταφέρει να διατηρήσουν η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους όμως πάντοτε θα τους ενώνει το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί.

Ο γιος τους είναι η πιο σημαντική προτεραιότητα και μάλιστα πρόσφατα η ίδια η Κωνσταντίνα μίλησε στον ΣΚΑΙ για τον εκείνον με τα καλύτερα λόγια:

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω άγχος. Ο γιος μου, ο Μιχάλης, είναι 10 ετών. Όταν ο γιος μου έγινε 8 χρονών αποφάσισα να ανοίξω το δικό μου χώρο εστίασης. Στο μαγαζί μου θα βρείτε μια «non binary» τουαλέτα. Κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα ούτε στην ανδρική, ούτε στη γυναικεία.

konstantina-mpekiari-(4).jpg

Ο γιος μου είναι η λατρεία μου, έχει πάρα πολύ χιούμορ και είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια. Το παιδί έχει ανάγκη να νιώθει ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς. Ο Μιχάλης είναι ήδη πιανίστας, έχει μουσικό αυτί», είπε για τον γιο της.

Πριν από λίγες ώρες, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε ένα σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία του ηθοποιού στο Instagram, λέγοντάς του "καλή αρχή" για το νέο του επαγγελματικό βήμα στην δραματική σειρά του Alpha Σασμός.

"Καλή αρχή μπαμπά!", σχολίασε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στο βίντεο που δημοσίευσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή και το σχόλιο:

https://www.instagram.com/reel/Cxahj_bodmP/
40a8bb3f8b8e4c79a4195afc8a04c4c7.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved