Γιώργος Γάλλος: «Ο βαθμός δυσκολίας στη Μάγισσα είναι πάρα πολύ μεγάλος»
Showbiz

Γιώργος Γάλλος: «Ο βαθμός δυσκολίας στη Μάγισσα είναι πάρα πολύ μεγάλος»

Η νέα σειρά «Η μάγισσα» λέγεται πώς θα είναι αντίστοιχου βεληνεκούς με τις «Άγριες Μέλισσες», αφού πίσω της κρύβεται η ίδια «dream team» η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης στο σενάριο και ο Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, ο Γιώργος Γάλλος, μιλά για όλα και φυσικά για τον ρόλο του.

  • Μιλήστε μας για τη νέα σειρά, «Μάγισσα».

Αυτή η δουλειά είναι ένα τρομερό ταξίδι. Είμαστε όλοι πραγματικά περήφανοι που συμμετέχουμε σ’ αυτή την παραγωγή. Είναι από τις λίγες φορές που νιώθεις ότι τα πράγματα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνονται και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Έχουμε προχωρήσει τα επεισόδια και σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, από τη μια χαιρόμαστε που κάπως θα ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει και μια στεναχώρια που κλείνουν οι κύκλοι των ιστοριών που έχουμε ανοίξει. Ελπίζουμε να υπάρχει συνέχεια.

  • Πώς κύλησε για εσάς όλο αυτό το διάστημα;

Είναι ένα ταξίδι με ανθρώπους που νοιάζονται πάρα πολύ γι’ αυτό που κάνουν. Είναι κάτι που μπορεί να ακούγεται αφελές, αλλά δεν το συναντάς πολλές φορές αυτό. Να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια δουλειά όπου ο καθένας από το πόστο του δίνει το 100% του εαυτού του. Γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος αυτή τη σειρά.

  • Θα υπάρξουν σκηνές με πειρατείες, υπήρξε κάτι που σας δυσκόλεψε;

Ο βαθμός δυσκολίας είναι πάρα πολύ μεγάλος. Δεν είναι εύκολος. Ταυτόχρονα μαζί με κάποια πράγματα που ρέουν απλά και αβίαστα, υπάρχουν και πολλά πράγματα τα οποία είναι δύσκολα. Υπάρχουν πάρα πολλοί εξωτερικοί χώροι, αστάθμητοι παράγοντες, από το πιο απλό ότι πρέπει να καβαλάμε τα άλογα και να κατεβαίνουμε από αυτά σαν να είναι τα ποδήλατα ή τα μηχανάκια μας. Αυτό που προσπαθούμε είναι να φανεί προς τα έξω ότι είναι πάρα πολύ απλό, παρότι έχει μια πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία από πίσω. Έχει γίνει η προετοιμασία, αλλά δεν παύουμε να βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας πράγματα τα οποία δεν μας είναι γνωστά. Είναι μια εποχή που δεν την έχουμε ζήσει και προσπαθούμε να φέρουμε όλον αυτόν τον κόσμο, με έναν απλό τρόπο. Να μην φαίνεται τόσο σύνθετος όσο είναι. Το να προσπαθήσεις λοιπόν να δείξεις ότι τα πράγματα γίνονται αβίαστα, έχει από πίσω ένα πάρα πολύ μεγάλο κόπο από όλους.

  • Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή...

Όταν ήρθα και είδα για πρώτη φορά τον χώρο σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να μείνω εδώ Φανταστείτε πως η κρεβατοκάμαρα του ήρωα μου είναι δεκαπλάσια από τη δική μου (γέλια). Αυτό ήταν το πρώτο δείγμα ότι έχει γίνει μια πολύ ωραία δουλειά.

  • Ζητήσατε να διαβάσετε τα σενάρια πριν πείτε το «ναι», ή λόγω της ομάδας δεν χρειάστηκε;

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες για να πει κανείς το «ναι» σε μια δουλειά Το ένα είναι το σενάριο, το άλλο πολύ σημαντικό είναι οι συντελεστές με τους οποίους θα συνεργαστώ. Αυτό για μένα είναι το Α και το Ω. Όταν έχεις ένα γερό σενάριο, ξέρεις αμέσως ότι έχεις μια ισχυρή βάση για να πατήσεις κάπου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ηθοποιό. Έτσι μπορούμε και εμείς να δώσουμε την ψυχή μας σ’ αυτό το πράγμα, να κοπιάσουμε. Είμαστε νομίζω σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

  • Έχετε γοητευτεί από τον ήρωα σας;

Ναι. Ο ήρωάς μου, όπως όλοι οι ήρωες, έχουν τα πάντα. Είναι άνθρωποι και αυτό είναι ένα πράγμα που δεν το βρίσκεις συχνά. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας και το φως και το σκοτάδι. Δεν είναι λοιπόν μονοσήμαντοι οι ρόλοι, είναι πολύπλευροι. Έτσι είναι και ο δικός μου ρόλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved