Μποσταντζόγλου: «Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Έλεγα στον γιατρό σκοτώστε με»
Showbiz

Μποσταντζόγλου: «Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Έλεγα στον γιατρό σκοτώστε με»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, σε συνέντευξή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, όπως είπε, έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και περιγράφει τα όσα έζησε στο νοσοκομείο. Πραγματικά συγκλονίζει με τα όσα λέει.

  • Είχατε περάσει στο παρελθόν και μια περιπέτεια υγείας με την καρδιά σας. Πλέον προσέχετε περισσότερο;

Με προσέχει η Δήμητρα, αλλά εγώ δεν προσέχω. Προσπαθώ να μην καπνίζω, γιατί πέρασα δύσκολα. Είχα νοσηλευτεί, μου έκαναν στεντ, μου άνοιξαν τις καρωτίδες, γιατί ήταν βουλωμένες. Μου είχαν πει οι γιατροί “κ Μποστατζόγλου εσείς έπρεπε να είχατε πεθάνει πριν από δυόμισι χρόνια”. Τώρα τα μισοάνοιξαν λέω κάντε ό,τι νομίζετε.

bostantzoglou.jpg
  • Φοβηθήκατε τότε;

Όχι, δεν φοβήθηκα. Είμαι και μοιρολάτρης, όπως σκάει σε κάθε άνθρωπο μια αρρώστια ένα ατύχημα, δεν θα τύχει και σε μένα; Πριν μερικές μέρες πήγα να σκοτωθώ με το μηχανάκι. Με έκλεισε ένας, αλλά πάμε παρακάτω. Έχω πάει και στο ΚΑΤ, όταν ένας βγήκε από κάποιο στενάκι και έπεσε πάνω μου σε κεντρικό δρόμο Νόμιζα ότι μου συνέθλιψε τον θώρακα , έφαγα ένα πολύ γερό χτύπημα εκεί.

Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Έλεγα στον γιατρό σκοτώστε με μου έδιναν καταπραϋντικό κάθε μισή ώρα, νόμιζα ότι πέθαινα. Για να ανανήψω ήμουν στο κρεβάτι 2-3 μήνες, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αν το είχα φάει στο κεφάλι το χτύπημα αυτό θα είχα πεθάνει, είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στο Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved