Μποσταντζόγλου: «Παίξαμε μπουνίδια και τακτοποιήθηκε. Με απείλησαν ότι θα με κόψουν από το θέατρο»
Showbiz

Μποσταντζόγλου: «Παίξαμε μπουνίδια και τακτοποιήθηκε. Με απείλησαν ότι θα με κόψουν από το θέατρο»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε για πολλά και διάφορα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός μιλά και για τις δυσκολίες που πέρασε στον χώρο του θέατρου όταν ήταν πιο νέος ενώ αναφέρεται και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

  • Ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ναι, ειδικά στα νιάτα μου και τότε ήταν πολύ πιο αυστηρά. Κάποιοι έχουν θράσος και έναν ναρκισσισμό άνευ προηγουμένου. Πρέπει να είσαι προσγειωμένος και ταπεινός σ’ αυτή τη δουλειά. Έχω πιαστεί στα χέρια αρκετές φορές, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά. Μου είχαν μιλήσει πολύ άσχημα. Όταν ήμουν και εκπρόσωπος του σωματείου, ζήτησα τα λεφτά μου, με έβρισαν, τους έβρισα και πιαστήκαμε στα χέρια. Παίξαμε μπουνίδια και τακτοποιήθηκε το θέμα.

bostantzoglou1.jpg

Με απείλησαν ότι θα με κόψουν από το θέατρο, άκουσαν και τα εξ αμάξης από μένα, γιατί είμαι πράος, αλλά όταν μου την βαρέσεις, πλακώνομαι. Κάποιοι έχουν τόσο θράσος και δεν ξέρω από πού το αντλούν. Δεν είναι ούτε καλύτεροι από μας, ούτε περισσότερα χρόνια από εμάς. Πώς νομιμοποιούνται να σου μιλούν σαν να είσαι τσόλι; Επειδή έχουν λεφτά; Να τα βάλουν στον κ@λο τους. Χωρίς τους ηθοποιούς δεν μπορούν να παίξουν, αν δεν έχουν ένα καλό έμψυχο υλικό, ας ανεβάσει ό,τι θέλει.

  • Έχετε συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν ήταν εκρηκτικός θα μπορούσατε να γνωρίζετε…

Όχι σ’ εμάς δεν ήταν. Παίζαμε με τον Κώστα Καζάκο σε σκηνοθεσία του Ιορδανίδη, οπότε σε ποιον θα μίλαγε απρεπώς και άσχημα; Δεν τον έπαιρνε. Τώρα με κάτι κοριτσάκια, ήταν εύκολο για τον Πέτρο να λέει μ@@. Ότι θα τους κόψει την καριέρα, δεν θα ξαναπατήσουν στο θέατρο, είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στο Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved