Άγγελος Λάτσιος-Γαία Μερκούρη: Κρίση στη σχέση τους; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους;
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος-Γαία Μερκούρη: Κρίση στη σχέση τους; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους;

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να γράφουν περί επικείμενου γάμου του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη, άνθρωποι από το περιβάλλον τους μιλούν για σοβαρή κρίση στη σχέση τους, εδώ και περίπου έναν μήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου όπως το είχαν ονειρευτεί οι δυο τους. Παρ’ όλο που μαζί πέρασαν αρκετές μέρες στην Άνδρο περί τα μέσα Ιουλίου, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο καιρό μετά, αποφάσισαν να κάνουν χωριστές διακοπές. Και κάπου εκεί επήλθε η κρίση ανάμεσά τους.

1685436581685-976639290-AGGELOS-LATSIOS-ELENH-MENEGAKH7.jpg

Μετά από δύο και βάλε χρόνια σχέσης, τα δύο νεαρά παιδιά φαίνεται πως πλέον δεν μοιράζονται το πάθος που κάποτε υπήρχε ανάμεσά τους.

Εκείνη αφοσιώθηκε το τελευταίο διάστημα στη δουλειά της ως μοντέλο, κάνοντας πού και πού βουτιές σε παραλίες των νοτίων προαστίων όπου συχνάζει ενώ εθεάθη και στις Σπέτσες να απολαμβάνει μίνι διακοπές με τις φίλες της.

Όσο για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, τελευταία δείχνει να έχει βρει καλή συντροφιά στους φίλους του με τους οποίους κάνει συχνές εξόδους για διασκέδαση.

Πάντως, τόσο η Γαία Μερκούρη όσο και ο Άγγελος Λάτσιος, φρόντισαν να μην «καρφωθούν» μέσω των social media και δεν έσβησαν κοινές τους φωτό από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, ούτε έκαναν ο ένας τον άλλον unfollow όπως συνηθίζεται ανάμεσα σε ζευγάρια που δεν διανύουν και την καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Αυτό μπορεί για κάποιους να σημαίνει επίσης πως τίποτα δεν είναι οριστικό για τη σχέση αυτή και πως ίσως οι δυο τους να βρίσκονται σε μία περίοδο που αποζητούν να βρουν τον τρόπο που θα καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί αλλά πιο χαρούμενοι αυτή τη φορά. Ίδωμεν…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved