Πιερίδη – Κατριβέσης: Η κουμπάρα τους, Ντίνα Νικολάου, δηλώνει: «Εύχομαι να το ξεπεράσουν»
Showbiz

Πιερίδη – Κατριβέσης: Η κουμπάρα τους, Ντίνα Νικολάου, δηλώνει: «Εύχομαι να το ξεπεράσουν»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, μίλησε η κουμπάρα της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση, Ντίνα Νικολάου μετά τις αποκαλύψεις.

Η Ντίνα Νικολάου δήλωσε χαρακτηριστικά για όσα έχουν συμβεί:

nikolaou-4.jpg

«Με τον Δημήτρη και τη Μαριάντα έχω μια πολύ δυνατή σχέση. Τους αγαπώ πολύ και τους δυο. Για ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα δε μπορώ να έχω καμία άποψη. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε, όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μια δοκιμασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή σεφ.

Δες το απόσπασμα

«Μου έστειλαν μηνύματα που αφορούσαν τον σύζυγό μου ενώ ήμουν στην εκπομπή το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι. Το έψαξα πολύ, βρήκα... και μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό, τι και να είναι είναι σκληρό και είναι αιτία χωρισμού σε μια σχέση.

mariada-pieridi-2.webp

Όλο αυτό με έκανε να μοιράσω τις μάχες μου και να σκεφτώ ποια πρέπει να δώσω πρώτα, γιατί χρειάστηκε να δώσω κάποιες μάχες. Είχα μεγάλη στήριξη από την Φελίσια και από την διευθύντριά μου στο κανάλι, την Ιζαμπέλλα. Η γυναίκα, να ΄ναι καλά γιατί με έβαλε κάτω και μου μίλησε και ίσως να μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα εκείνη τη στιγμή», είχε αποκαλύψει πρόσφατα η τραγουδίστρια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved