Δήμητρα Βαμβακούση: Έτσι αποθεώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο δύο μέρες πριν παντρευτούν
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Έτσι αποθεώνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο δύο μέρες πριν παντρευτούν

Η Δήμητρα Βαβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύονται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη και δύο μέρες πριν το μυστήριο η μέλλουσα νύφη αποθεώνει τον Ντάνο!  

Η Δήμητρα Βαμβακούση είπε στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time και στη Φαίη Σκορδά: «Παντρευόμαστε, ψάχνω να βρω στον Τάσο (κουμπάρο) να του βρω κοστούμι. Έχω δει το κουστούμι του Γιώργου και μπορώ να πω κατευθείαν τον παντρεύομαι ειλικρινά στο λέω και από πριν τον παντρευόμουν δηλαδή. « αποθεώνοντάς τον δύο μέρες πριν το μυστήριο.

aggelopoulos-vamvakousi.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Δήμητρα: «Στο γάμο προσπαθούμε να μην παρεξηγηθούν κάποιοι, να τους έχουμε όλους τους δικούς μας αυτούς που αγαπάμε και για μας είναι μία γιορτή αυτό προσπαθούμε να κάνουμε… τώρα αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι που μπορεί να μην έλαβαν προσκλητήριο μπορεί να μην τους άρεσε. Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο Γιώργος με τον Γαβαλά πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Δεν νομίζω ότι έχουμε καλέσει άτομα που δεν γνωρίζουμε».

agelopoulos-vamvakousi-(2).jpg
6372105

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι αγχωμένη παρόλο που είναι κάποια πράγματα της τελευταίας στιγμής. Εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ να έχουν όλη την διάθεση και την αγάπη που έχει ο Τάσος για εμάς που είναι φίλος της οικογένειας και εσύ για μας Φαίη μου με έχεις συγκινήσει ο τρόπος που έχεις χαρεί για εμάς. Να τον βλέπουν όλοι έτσι και να έχουμε θετική ενέργεια είτε έρθουν είτε δεν έρθουν»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved