Θόδωρος Κατσαδράμης: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 94 του o σπουδαίος ηθοποιός
Showbiz

Θόδωρος Κατσαδράμης: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 94 του o σπουδαίος ηθοποιός

Μέτρησε πολλά χιλιόμετρα καριέρας παίζοντας δίπλα σε μεγαθήρια του ελληνικού κινηματογράφου ενώ υπήρξε μία σπουδαία προσωπικότητα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό Θόδωρο Κατσαδράμη ο οποίος βρίσκεται στην ηλικία των 94 ετών.

Έπαιξε σε δεκάδες παραστάσεις και σημαντικά έργα της Μεγάλης οθόνης και έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Ο ταξιτζής μας, που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του “Θεάτρου Τέχνης” του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954.

thodoros-katsadramis-3.jpg

Θόδωρος Κατσαδράμης

Έκανε δύο γάμους. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Αγγέλικα Καπελλάρη. Στη συνέχεια παντρεύτηκε με την Καίτη Παπανίκα με την οποία μάλιστα απέκτησαν έναν γιο. Η σύζυγός του πέθανε το 2017 και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε απέραντη θλίψη. «Τι να πει κανείς για την Καιτούλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Αξιολάτρευτη, ταλαντούχα, δραστήρια, βοηθούσε αρκετούς, χαρούμενος άνθρωπος και πανέμορφη.

23q.jpg

Θόδωρος Κατσαδράμης

Μου χάρισε ένα αξιόλογο και καλό παιδί τον γιο μου, Δημήτρη που με προσέχει. Η Καιτούλα πάντα θα λείπει. Το τριαντάφυλλο κάθε μέρα αλλάζει για να είναι φρέσκο και όμορφο».

Ο ίδιος είχε εξηγήσει και τους λόγους που απέφευγε τις συνεντεύξεις: «Τι να τις κάνω τις συνεντεύξεις. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα που η ζωή του Κατσαδράμη δεν είναι τόσο σημαντική. Σας έδωσα τη συνέντευξη και άνοιξα το σπίτι μου γιατί είστε αρκετά διακριτικοί και ευγενικοί. Άλλωστε δεν γνωρίζω εάν θα προλάβω να δώσω άλλη».

Δείτε πως είναι σήμερα στην παρακάτω Gallery:

Σε άλλη συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 είχε πει για την Καίτη Παπανίκα:

«Μαζί ήμασταν 50 ολόκληρα χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Παλέψαμε για να σταθούμε όρθιοι και τα καταφέραμε. Αποκτήσαμε έναν σπουδαίο γιο, τον Δημητράκη μας, ο οποίος είναι κοντά μου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι το στήριγμά μου πλέον. Ήμασταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Για μένα η Καίτη ήταν τα πάντα. Η Καίτη; Η Καίτη ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Ένας πολύ καλός χαρακτήρας, γεμάτος ευγένεια. Ήταν και πολύ σπουδαία ηθοποιός. Το σπίτι μας ήταν γεμάτο ευτυχία. Ήταν τα πάντα για μένα. Και τώρα, μου λείπει. Μου λείπει πολύ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved