Παντρεύτηκε η πρώην Playmate Βιβή Τσιάμη! Στιγμιότυπα από τον γάμο τους
Showbiz

Παντρεύτηκε η πρώην Playmate Βιβή Τσιάμη! Στιγμιότυπα από τον γάμο τους

Σήμερα (22/9) παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κώστα Παπακωνσταντίνου η Βιβή Τσιάμη

Η πρώην Playmate έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της που είχε συνδυάσει με πέπλο. Ο γάμος έγινε στον Ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας ενώ ακολούθησε δεξίωση σε κτήμα στο Κορωπί για τους εκλεκτούς καλεσμένους του νεόνυμφου ζευγαριού.

Ανάμεσά τους η Σάσα Σταμάτη και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πράσινος, φίλοι και οι δύο της νύφης οι οποίοι και ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες αυτές στιγμές της με τον άντρα της ζωής της.

tsiami-sasa-stamati.jpg

Η Βιβή Τσιάμη είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή και τις ευχάριστες εξελίξεις σ' αυτήν: «Είχαμε συζητήσει ότι έχουμε μια τέτοιου είδους σχέση, σοβαρή, για να καταλήξει σε γάμο, αλλά δεν ήξερα πότε και αν θα έκανε την πρόταση... Είχαμε πάει βόλτα τα σκυλάκια µας και κάποια στιγμή συναντηθήκαμε. Μετά πάλι συναντηθήκαμε στη βόλτα. Μέναμε κοντά, οπότε συναντιόμασταν. Κάποια στιγμή µε προσέγγισε για να βγούμε ραντεβού. Βγήκαμε και είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσμο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Παπακωνσταντίνου είναι μικροβιολόγος, πρώην πρωταθλητής του kick boxing ενώ τώρα ασχολείται με την εστίαση.

Το ζευγάρι κατά τη άφιξή του στον χώρο της δεξίωσης καταχειροκροτήθηκε και χόρεψε ενθουσιασμένο τον πρώτο χορό, σπάζοντας τα στερεότυπα καθώς θέλησε να κάνει είσοδο με ένα ξένο μπιτάτο τραγούδι και όχι με μπλουζ. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved