Βαλαβάνη-Βασάλος: Η σχέση τους σήμερα και η αποκάλυψη: «Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί»
Showbiz

Βαλαβάνη-Βασάλος: Η σχέση τους σήμερα και η αποκάλυψη: «Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε μετά από καιρό για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι έξι ολόκληρα χρόνια. 

Η Ευρυδίκη, φέτος επιστρέφει τηλεοπτικά στο πλευρό του Κώστα Τσουρού με τη νέα του εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε γι' αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα... Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης.

Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά».

Όσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σχέση τους σήμερα, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε: «Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved