Νάργες-Σαντικάι: Η ξεχωριστή μπομπονιέρα στη βάφτιση του γιου τους, το φιλί & οι Survivor καλεσμένοι
Showbiz

Νάργες-Σαντικάι: Η ξεχωριστή μπομπονιέρα στη βάφτιση του γιου τους, το φιλί & οι Survivor καλεσμένοι

Μία από τις ομορφότερες οικογενειακές στιγμές τους έζησαν η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι με αφορμή τη βάφτιση του γιου τους. 

Τον μπόμπιρα που γεννήθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο, βάφτισαν δύο καλοί φίλοι του ζευγαριού που δεν έχουν σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και του χάρισαν το όνομα Αλέξανδρος. Ένα όνομα που δεν ανήκει σε κανέναν παππού ή γιαγιά του μικρού, όμως το ζευγάρι ήθελε να βαφτίσει έτσι τον γιο του.

Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησία στο Ψυχικό ενώ ακολούθησε πάρτι για τους καλεσμένους σε γνωστό στέκι στον Άλιμο.

Από τις πιο όμορφες πινελιές της βάφτισης που είχε ως θέμα του τη ζούγκλα, ήταν η πολύ χρηστική μπομπονιέρα που είχαν φροντίσει οι δύο ευτυχισμένοι γονείς να έχουν για κάθε καλεσμένο ως δώρο. Ήταν ένα κυλινδρικό κουτί, το οποίο περιείχε τα κουφέτα και αρωματικό λαδάκι χώρου με stick.

Το ζευγάρι, χαρούμενο για τις όμορφες στιγμές που περνούσε αντάλλαξε μπροστά στον φωτογραφικό φακό και ένα τρυφερό φιλί.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι ήταν και πρώην παίκτες του Survivor, όπως η Σάρα Εσκενάζι, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Μπο, αλλά και η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τέλος, ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε και τον Νικηφόρο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved