Showbiz

Ο Φιλιππίδης μίλησε για πρώτη φορά στον Τσουρό - Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος για τη συνομιλία τους

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και περίπου δύο χρόνια που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για σοβαρές αξιόποινες πράξεις, δεν είχε «λύσει» τη σιωπή του.  

Δεν είχε μιλήσει δημόσια για τίποτα που να αφορούσε στη δικαστική του περιπέτεια και τα όσα είχαν δει τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα.

Ο ηθοποιός λοιπόν αρκέστηκε να πει στον Κώστα Τσουρό ο οποίος επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δε θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα μιλήσω. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου».

Όταν έπαιξαν οι δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη στον αέρα, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να πει δύο λόγια για το πώς ο ίδιος άκουσε τον ηθοποιό στην τηλεφωνική τους επικοινωνία. Ξεκαθάρισε λοιπόν πως δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται ή λέγονται, ότι δήθεν ο ηθοποιός ψάχνει να οδηγεί ταξί ή να ανοίξει καφενείο προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην.

Ο Κώστας Τσουρός παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να ζει απομονωμένος, έχει μόνο τον γιο του και τη γυναίκα του Ελπίδα Νίνου στο πλευρό του και για την οικονομική του συντήρηση κάνει μεταφράσεις.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλά και όσα αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός για εκείνον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved